Usivilisert 3

Fra før av er det begått opptil flere dypdykk i arkivene til Norges nye tegneserieidol, Kristin Storrusten. Føl deg fri til å lese gjennom hennes eget arkiv først, da er det mulig det blir morsommere for deg å lese mine intime avsløringer etterpå.

I lang tid har den sånn passe artige stripa «Sivilstatus» ligget brakk, men nylig har serieskaper Storrusten begått opptil flere nye striper på ganske kort tid. Hva kan årsaken være? Har hun hatt en litt for lang sommerferie? Har hun endelig fått tak i billig arbeidskraft slik at hun slipper å gjøre jobben sjøl? Teoriene er tallrike, ryktene flyr.

Heldigvis har dere, trofaste Iversen Revisited-lesere, en trygg kilde å gå til for førstehåndsinformasjon fra House Storrusten. I dag kan jeg formidle to striper jeg tilfeldigvis har funnet ved å logge meg inn på Kristins hjemmeområde på jobb (noen fordeler må man ha når man både jobber med henne og har arbeidsplassens IT-ansvar…), og jeg må advare om til dels sjokkerende scener.

Det viser seg at ikke alt er like rosenrødt som tegnedama selv ønsker å fremstille det. Tidligere har vi sett at Kristin drømmer om å forlate Sigurd for undertegnede – nå tyder mye på at Sigurd også har fått nok. Hvorfor Kristin legger ut mer idylliske versjoner av disse mesterverkene må dere nesten spørre henne om.

Vi forstår deg, Sigurd.
sivilstatus-127x

Sigurd prøver seg på humor. Kristin slipper tidenes minste katt ut av sekken.
sivilstatus-126x

Det er ikke åpent for kommentarer.