Vi har laget 2014-kalender til deg!

I 2014 kommer det til å bli dager (både hellige og uhellige), måneder og månefaser. Nå kan også DU følge med på sånne ting – for det er slitsomt å finne frem mobilen når man sitter og den ligger i lomma – på en flunkende ny og feiende flott papirkalender!

Hi(ver)storien 2014 er navnet på herligheten, og ved å trykke hvor som helst på denne setningen kan du laste den ned HELT selv.

Her får du alt du trenger for å følge med i timen, kjærlig redigert av vår alles Kristin Storrusten med enkelte innspill fra undertegnede. Temaet er, som den intelligente leser sikkert har forstått, hva Iversen-slekta har tatt seg til gjennom historien. Vi har dokumentert med interessante faktatekster og autentiske fotografier for hver bidige måned.

Kos dere!

Hiverstorien2014

3 tilbakemeldinger på “Vi har laget 2014-kalender til deg!”

 1. Iversen sier:

  Jeg sier jo «hver bidige måned», men som en helt ekstraspesiell godbit har vi gjemt én liten måned som ikke har tekst. Må være litt spenning.

 2. Andreas sier:

  Brokkoli! Jeg har lest igjennom den flotte kalenderen din, Espen. For en skrivekunst! Liker den stilfulle humoren pakket inn i gamle bilder og vittige _fakta_.

  Denne kalenderen må deles usjenert til befolkningen.

 3. Iversen sier:

  Takk skal du ha, Andreas! Det er nok Kristin som står for det meste av kalenderen, jeg har mest av alt vært moralsk støtte. :)