Gla’nyhet

…uten noen særlig sammenheng, for øvrig:

hippo eats dwarf

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Alvorlig, mann. Hvilke aviser får du egentlig levert på døra di?

Det mest tragiske var kallenavnet til dvergen. Dverg og hetende «Odd». Unlucky.

Jeg synes det er fint at de føler behov for å presisere at flodhesten ikke har spist andre sirkusansatte før denne tragiske hendelsen.

Flodhest er vel det pattedyret som tar livet av flest mennesker så dette finner jeg ikke spesielt rart i det hele tatt.

Jeg tror jeg griner av glede. Åh, som jeg skulle ønske jeg var journalisten bak denne notisen!

Det er vel syvende gang jeg leser denne nå, og jeg må le hver gang jeg kommer til ordet «trampoline» Men jeg skjønner ikke hvorfor den blir sendt til forensic analysis. Hva er det de vil oppnå med det?

Jeg skjønte det til slutt: det er selvfølgelig mistanke om at dette ikke var en ulykke, men et mord. Jeg har ikke helt klart å finne alle bitene i puslespillet, men noen stikkord er helt klart: våkenholding av flodhesten natten før og tukling med trampoline.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.