Tøffe tak på Tøyen 3

taggingIkke bare røyker dem hasj og drikker rusbrus, nei.

Heller ikke veggene utenfor oppgangen vår er sikre for den hardbarka Tøyen-ungdommen. Dette aldeles forskrekkelige eksempelet på storbyfenomenet «tagging» møtte meg tidlig en tirsdag morgen jeg måtte ut for å handle frokost, og for en sørlandsgutt var dette hard kost. Slikt ser man ikke i gode gamle Arendal, min barndomsby. Full av sjokk og vantro kunne jeg på nært hold få et innblikk i hva Emma mener om Tarik, og ordbruken kan vi vel alle være enige om at ikke er sømmelig på offentlig plass.

Den umodne miksen av store og små bokstaver kan dessuten tyde på et ungt sinn i ubalanse, den skrikende overskriften er sannsynligvis et rop om oppmerksomhet og kjærlighet fra omgivelsene. Det er trist å se slike fortvilte uttrykk for ungdommens tilkortkommenhet (er det et ord?).

Jaggu ikke rart vi ikke forlater leiligheten etter mørkets frembrudd.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

For en _fantastisk_ fornærmelse! Stakkars Tarik… stor rumpe og rart navn, aj aj aj.

eSppeN eR
en STor ROmmpe.

hiLsenn Emma

Man blir litt nysgjerrig på overskriften «Les!» Dersom det ikke er meningen at man skal lese, hvorfor skriver man det? Og hvordan tror Emma at det vil gå om hun skriver «Ikke les!»

Slikt ser vi ikke på Bjølsen.

I en periode under mitt opphold i København, pleide jeg å stjele kritt (når jeg naturligvis var beruset), og med dette krittet skrev forskjellige ting på forskjellige steder. Ofte signert med fullt navn, eller så bestod mitt kludder kun av signaturer.

«Jeg var her kl. 04:45 d. 20.04.07

Trygve Rosenvinge, stud.arch.
(sign.)»

Trygve er herved anmeldt.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.