Ny kjole og header-konkurranse

Oppussingen er nærmest komplett her på siden, det eneste som mangler er en skikkelig header. I sidekolonnen har jeg utlyst en headerkonkurranse som jeg vil gå nærmere inn på i denne posten. Legg også merke til at Ninja vs. Pirat-avstemningen er satt på vent, nå kan du si din mening om det nye designet i avstemningsboksen til høyre.

Formkrav til headere:

Innlevering:

Premie:

Alle som leverer må finne seg i at forslag kan bli lagt ut til allmen beskuelse og eventuell avstemning. Heia heia!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Så langt har jeg mottatt fire gode forslag, til opplysning. Alle oppfordres til å delta, selvfølgelig.

Tre ord: Delfiner i verdensrommet.

Eller noe med dansende frukter med maracaser.

Sort er dessuten kjedelig og forutsigbart. Oransje har vært en hip farve ganske lenge nå. Eller du kunne overveie mintgrønn.

[…] …headerkonkurransen. […]

Da er mitt bidrag ferdig, og kan finnes her: http://www.sindreag.com/preload/ivers.php

Kunstnere har jo ofte tanker bak verkene sine… Her gikk jeg for en header med farger som står for det meste i stil med Iversen sin eksisterende layout, jordkloden skal symbolisere hvordan Iversen sin side er som noe utenomjordisk (gudommelig?) som ser ned med objektive (?) øyne ned på det som foregår på jorden, og eh… nei glem det, har aldri skjønt meg på analyse. Se på bildet dere ;)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.