Monday, bloody monday 7

Lenkemandag! Jeg har ikke noe fornuftig å si (dessuten er jeg litt sliten etter en lang natts oppussing her), så vi går rett på sak:

Vi starter med noe søtt denne gangen, og hva er vel søtere enn hamstere? Jo, bebishamstere som spiser broccoli! Jeg beklager den noe jentete produksjonen, det er tross alt ikke eget materiale.

Geografi kan være ganske artig, og det er greit å kjenne litt til geografien i landet vi elsker å hate, hva? Plassér de amerikanske statene der de hører hjemme i dette spillet. Det er lov å dele resultatet sitt etterpå.

Kunne du tenkt deg å bo her?

Er du litt lei av religiøse fanatikere på døra? Hadde du foretrukket en dør-til-dør-ateist, kanskje? John Safra tester responsen i Utah, so we don’t have to.

Da jeg var liten fnyste jeg hånlig av folk som sendte annonser til Pusur og ba om pennevenner. Stort sett var det finske jenter i tidlige tenår som ville prate med skandinaver i samme alder om hester, korps og Pusur, og de fleste av dem hadde skikkelig mange vokaler i navnene sine. Jeg liker finner, for all del, men det virker unektelig mer spennende å finne seg en brevvenn i et amerikansk fengsel? Dessuten er de lonely and attractive!

batman

I gamle dager fikk jeg mange treff via søkeordet «papirsex». Lenge har jeg slitt med å tilfredsstille ønsket, og det går vel egentlig ikke denne gangen heller – men denne stop-motionfilmen er like fullt stilig. Legg spesielt merke til at det gule papiret bruker hardcore ninjaskills, og at det grønne ikke engang prøver å bruke sjørøvertaktikk. Slutten er kanskje litt papirseksuell, om man legger godvilja til.

«Tron» var en rævstekt film, men et beintøft spill. Så enkelt, så kult – en suksessoppskrift. Her kan du spille Tron alt du makter.

Tror du at alle har mer sex enn deg? Du får sette på lyden og sjekke ut denne herlige musikkvideoen, da.

Til sist: Some of the sickest girls on the net!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Har nettopp prøvd det Amerika-spillet du linket til. Scoret 72.54 ved første forsøk, 86.27 ved andre. Spillet er unødvendig vanskelig, idet det forutsetter at statene blir plassert med pinlig nøyaktighet, dessuten kan de store firkantede statene være vanskelige plassere tidlig i spillet innen statene med kystlinje har blitt plassert.

Ellers var det mye rart her. Hamsteren var søt. Det ville oppriktig talt ikke overraske meg om alle andre er mer seksuelt aktive enn meg selv, for her skjer intet (og slik har det alltid vært).

Na-na-na-na-na-na-na-na-na-na-BATMAAAN!

Jeg må innrømme at jeg har en ting for hamstere. Eller kanskje ikke hamstere generelt, hellet et spesisfikt Hamster.

Jeg prøve også «sett-statene-på-plass»-spillet. Var like flink som Trygve på første forsøk, men han slo meg dessverre på andre..

Jeg liker designet! :)

Grattis med nytt design!

Hvorfor ikke bruke det Batman-bildet som header? Hmmm?

score 90.19 (46 av 51) …men det må da ha mye å si hvilken rekkefølge statene kommer i. føltes ikke akkurat som kunnskapsspill hele veien.

Jeg glemte selvfølgelig å lagre scoren min på USA-spillet før jeg lukka det, og gadd ikke prøve igjen, men jeg er sikker på at uttellingen var ganske lusen. Men pinlig nøyaktighet, Trygve? Jeg syns mange av mine forslag ble godkjent selv om de var en millimeter eller to off the mark.

Ann Merete: Tusen takk, jeg liker det ganske godt selv også. :D Det har blitt en del tweaking, og resultatet er ganske «meg».

Isk: Tusen takk til deg og – jeg har faktisk tenkt på det, og Batman er sentral i et par ideer allerede. Dette bildet, derimot, må i så fall noen andre stelle litt med først. Det er jo en grunn til konkurransen, jeg suger i Photoshop.

Esquil: Joda, enig i det. Men vet du hvor en stat ligger, så vet du det. Jeg er som sagt uenig i at man må være pinlig nøyaktig.

92,15, tør ikke si hvor mange ganger jeg har prøvd nå, men det ble nok en del. Pirkete spill.
Gratulerer med nytt design, har lyst å prøve meg på et headerforslag.

Jeg så den hamster-videoen nå (var på en data hvor det ikke funket sist) og er pinlig berørt over hvor mye jeg Aåååh’et! Jeg smeltet totalt, og ønsker meg nå en baby-hamstser!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.