Filmer du ikke har sett, og sannsynligvis ikke bør se heller (2. installasjon)

Andre film ut i denne kremserien ser kanskje ikke grusefull ut – for et utrent øye. Denne gangen er det snakk om komedien «Kickin’ it old school«, og tradisjonen tro sakser vi fra vaskelappen til traileren som nyss er sluppet:

In 1986, a freak break dancing accident put Justin Schumacher in a coma. Now, 20 years later, he (Jamie Kennedy) is waking up to a new world and discovering that the more things change, the more he’s stayed the same. With the girl of his dreams (Maria Menounos) engaged to marry his grade-school nemesis (Michael Rosenbaum), and his parents drowning in the debt of his medical costs, Justin must rally his former squad, bust a move, and win back the girl of his dreams.

Og her er det jo mye å ta tak i, folkens. Jamie Kennedy har for eksempel aldri bidratt til det vi snobber kan finne på å kalle «en ok film», og nærmere undersøkelser viser at Bobby Lee fra MadTV er med på laget. Det pleier jo sjelden å gå bra når folk fra sketsjeprogrammer prøver seg i film, og stakkars Bobby er jo ikke engang festlig på TV. Au, au, au. Dessuten handler det om breakdancing. Ikke mye, sikkert, men litt.

Litt er vel mer enn nok, vil jeg tro.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

dette høres ut som en kremfilm

Jeg har egentlig sluttet å se dårlig film, men siden denne inneholder en «freak break dancing accident» tror jeg at jeg er villig til å gjøre et unntak for den.

Jeg ble også litt tiltrukket av «freak break dancing accident», kjenner jeg. Headspin som kom ut av kontroll, eller?

Virka som ein platt kopi av 13 Going 30. Dei komiske innslaga i ein trailer er som regel dei som skal vere best filmen (iallfall trailers for komedie) – og her feila dei alle. Av andre forsøk på dansefilm som eg tenker på her er Honey med Jessica Alba, *grøss*.

Breakingfilmer kan jo være digg. Såfremt de virkelig er old school, selvsagt. Jeg har nettopp kjøpt meg Krush Groove, og Wild Style, Beat Street og Breakin’ står for tur. Keep it real.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.