Siris siste svar

Æsj, bokstavrim.
Jeg er her for å gi Espen og hans venn Ole Paus et slag i fjeset. Hvis du lar deg lure av overskriften og tror du er kvitt meg for godt, kan jeg skremme deg med at det neppe vil skje, selv om jeg riktignok finner det for godt å bli usynlig i perioder. Jeg blir værende her til jeg har fått min lønn. Ikke i himmelen, men i form av en ostepølse med bacon. Dette er derimot min siste runde med svar, fordi en av de ordentlige jobbene mine nå består av å gjøre akkurat det samme. Riktignok for barn, og i en litt annerledes tone, men det blir uansett for mye av det gode når man ikke engang får ordentlig betalt for det på denne kanten. Unnskyld; når man … ehm. Glem det. Selvfølgelig er ostepølse med bacon ordentlig betaling.
Du skal likevel ikke se bort ifra at jeg kommer til å besudle Iversen Revisited med annet rask fremover. Forresten, ikke regn med det heller.

Tante Olaug spør:
Kjære Siri, ettersom alder, tyngdekraft og en usunn livsstil har satt sine spor, har jeg fått en ny kroppsdel. I følge min elskede er dette helt normalt, han har sett det på mange (på stranda, sier han), men man lyver jo for den man elsker. Du vet at jeg har dobbelthake. Nå har det samme skjedd med rumpa mi. Så da blir spørsmålet: skal den nye kroppsdelen hete dobbeltrumpe eller rumpelapp? Rumpelapp høres rart og hengete ut, så det passer vel på en måte, mens dobbeltrumpe… Det høres vel digert ut? Til forskjell fra dine innlegg kommer det ikke noen bilder til å illustrere dette, skulle bare mangle, men kom gjerne med et nytt navneforslag, om du har noe som er bedre. Som du forstår har jeg tenkt mye på dette, og håper på et svar før Erlend kommer til Heia, for da er du jo opptatt. Og du – det er lov å komme på besøk av og til!

Kjære Tante Olaug.

Den nye kroppsdelen du snakker om er definitivt en dobbeltrumpe. Jeg må innrømme at jeg er i besittelse av en selv, til tross for at jeg ellers er mindre enn 60 kilo beinhard kvinne. Denne kroppsdelen er en liten rumpe under selve rumpa, men den mangler de viktige funksjonene den vanlige rumpa har, uten å gå nærmere inn på detaljene. Det er forøvrig ikke mulig å kvitte seg med avføring via den heller.
Det er uvisst hvor denne dobbeltrumpa kommer fra, og om den egentlig har noen nyttefunksjon i det hele tatt. Personlig vil jeg anta at stikkordet i begge sammenhenger (i mitt tilfelle) er stillesitting. Den øverste rumpa blir sliten og utvikler en ny reserverumpe som kan dempe noe av trykket. En annen mulighet er at det er deler av din ufødte tvilling, og jeg har også hørt noen nevne at den bare er til pynt.

Hilsen Siri

Ole Paus og Espen spør:
Hvordan i helvete fikk du denne jobben?

Espen, Espen, Espen. Og Ole Paus. Er det ikke egentlig selvsagt? Jeg er her for tider som nå. Jeg er bloggtørkens morgendugg. Jeg er her for å skrive når
når godeste Iversen forsøker å fylle bloggen sin med bæsj for syns skyld. Jeg skriver når Iversen Revisited trenger det mest. Ikke fordi jeg er et friskt pust med et snev av kvalitet, men fordi jeg får all søpla til Espen til å se hakket bedre ut ved å grave meg enda dypere ned i gjørmehullet. Du skulle takke meg, Espen. Ikke spørre så mye.

I tillegg er det kanskje verdt å nevne følgende:

* Jeg er billig i drift.
* Jeg er full av overraskelser (hvilket betyr at jeg dukker opp en gang hvert jubelår når alle tror jeg har forsvunnet for godt).
* Jeg er alt for sjarmerende til at noen klarer å si meg opp.
* Jeg sitter på bilder av Iversen som ikke bør se dagens lys. Særlig ikke på nett.

Hilsen Siri.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

«Jeg er her for å skrive når godeste Iversen forsøker å fylle bloggen sin med bæsj for syns skyld» HAHAHAHAHA den var faktisk litt god :-D Ellers virker det som Siri er sydenferie flørten man ikke blir kvitt. Kan det stemme?

Har du forresten valgt ut en ny gjesteskribent enda, Iversen? Eller var Siri Oles erstatter? Jeg lever meg ikke nok inn i bloggverden til å få med meg alt.

Sam: Det var så tynt med søkere, så jakten er utsatt.

Det vil si 0-1 søkere?

Var vel noen som fuskehintet i kommentarfeltet at de kunne skrible litt, men det holder ei. Her kreves det commitment (paradoksalt å si det i Siris kommentarfelt). :D

Sam: Jepp. Sydenflørten som gjør alt for pølse.

det er helt klart den beste typen sydenflørt.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.