Monday, bloody monday 6

Påska står for døra (ok, den har allerede begynt) og det er mandag. Det finnes nok dem som kanskje tror at høytid betinger lenker med påskeinnhold, men påske gikk vi vel strengt tatt lei av i februar. Ihvertfall spiste jeg mitt siste sjokoladeegg med melkekrem for fire uker siden, og brekker meg ved tanken på å spise fler. Trist, men jeg var svak og klarte ikke vente. Jeg og Jesus får dele på det kjipe denne påska.

Men lenker skal det bli, om enn noe komprimert.

Alle liker ost, og de fleste av oss liker postbokser. I denne hypervanskelige testen kan du bevise for verden hvor flink du er til å se forskjellen på ost og postboks. Lykke til!

Har du hamster? Da kan du være et langt steg på veien til å overta verden.

Har du spilt Rollercoaster Tycoon? I så fall har du sikkert gjort dette flere ganger, men for dere som ikke har opplevd hvor morsomt det kan være å spille menneskebowling med berg-og-dal-banevogner kan jeg anbefale å sjekke det ut.

happyoldies

Russere bygger verdens koseligste lekeplasser, og siden jeg ikke har råd til å reise til Gardarrike selv får vi dokumentere påstanden med en lenke. Sjekk ut disse bildene av hyperkoselige russiske lekeplasser, kanskje du får noen ideer?

Finn din perfect match her.

Vi ønsker vel alle at terrorisme og slike kjipheter skal ta slutt, selv om ikke alle er enige i metodene som for tiden implementeres. Sjekk ut brettspillet hvor du kan organisere din helt egne war on terror. It’s got suicide bombers, political kidnaps and intercontinental war. It’s got filthy propaganda, rampant paranoia and secret treaties… Bedre kan vi vel ikke få det?

Personlig er jeg møkka lei alle disse pingvinene som presser på fra alle kanter for tiden. Er det ikke Happy feet, så er det March of the Penguins, og er det ikke den så er det en parodi. Er pingviner virkelig så innmari søte? I think not. Om du likevel vil ha litt pingvinmoro kan du spille det ekstremt utfordrende spillet «Find the penguin«.

Og til sist en godbit til alle dere webdesignere out there!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Mine små søte englebarn spiller Roller Coaster Tycoon. Jeg smugspiller litt på sene kvelder. I kveld blir det Strike!

Jeg ville bare be deg om å holde Ninja/pirat-avstemningen gående ut i neste uke, er du snill. Har planlagt noen argumenter angående dette når jeg kommer tilbake fra det store utland til søndag.

Var litt sånn med Sims tidligere… prøvde å finne kreative måter å drepe simmene mine på.

«Mamma! Jeg vil ha Roller Coaster Tycoon!»

de russiske lekeplassene forklarer hvorfor det er så hyggelig å reise i østeuropa. så mange trivelige serviceinnstilte folk lissom.

(ok, ironi da. jeg var egentlig ikke klar over serviceinnstillingen i øst før jeg reiste der med en innfødt, som beviste for meg at de tingene som var sold out, not avalable etc. på engelsk, lot seg skaffe på moderspråket) det er nok kjeft å få og sure folk å se der.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.