Monday, bloody monday 5

Da var helga over and done with, og godt er det. Jeg registrerer at det finnes folk der ute som ikke bare liker helg, men bruker den til moro og spas, aktiviteter jeg selvsagt ikke kan gå god for. Siden jeg prøver å vie helger til hardt arbeid og machismo har jeg sett 300 på kino med noen edruelige sjeler, og en sykelig interessert Ole. Det var så tydelig hva han mente om filmen etterhvert som tiden gikk at det ikke lengre er noen som helst tvil om hvorfor han aldri er sammen med kvinnfolk i mer enn tre uker av gangen. Jeg er glad i ham likevel, da.

Her kan du lese en helt middels Iversen-omtale av «300», forresten. Det er ukas første link, og jeg stoler på at den blir brukt! Den er ikke tolv (øh, omtrent) ord lang for ingenting. Jeg har også blogget litt hos Filmdagbok om en annen film, en skikkelig klassiker.

Dette konkluderer egenreklamen. Føles snodig å reklamere for meg selv hos andre i min egen blogg.

Over til andre saker. Om man kjeder seg og er ute etter å se etter stilige gadgets man ikke finner i den gjengse elektronikkbutikken (fordi det ikke er elektronikk, kanskje) er Worldwide Fred tingen. Fred pusher tønnevis med kule produkter, og dagens utvalgte for min del: Snap-a-party! Modellflyentusiastens komplette bordsetning, mat ikke inkludert.

Etter maten er det lurt å ta seg et bad (husk å vente tre kvarter, du kan fylle badekaret og ta oppvasken i mellomtiden). Alessi er et velkjent fancypantsnavn, men det er åpenbart ingen hindring for å selge morsomme badekarplugger – med nogo attåt. Drukning har aldri vært så trendy før (sør for polarsirkelen).

Første spill ut i dag heter Desktop Tower Defense. Tror jeg har linket til en annen versjon før, men denne er jo kul uansett. Jeg følte meg skikkelig dum da jeg endelig forsto Det Store Taktiske Grepet etter halvannen times spill. Småflaut.

pig love

Vi kjører spill nummer to med en gang, det kan jo hende noen har spilt seg lei av Tower Defense allerede. SFW Roads er et søtt lite kjørespill som minner litt om det gamle micro machines-spillet, bare med romskip. Romskip da mann! Kulere kan det vel ikke bli?

Når du er ferdig med å spille er det viktig å sikre maskinen mens du tar deg en tur i butikken for å kjøpe Red Bull og popcorn. Rigg til laptopen din med ei musefelle! Mulig du vil få trøbbel med å få tilgang igjen selv, men tøffe blogglesere tåler en støyt.

Her er huset til Simpson-familien, bare uten all den kjipe animasjonen. Denne er vel egentlig allerede en utslitt nettgjenganger (selv om den ikke har eksistert særlig lenge), men pytt. Legg særlig merke til mikrobølgeovnen og bilen i oppkjørselen. Bilen altså, mikrobølgeovnen er på kjøkkenet.

Har du lest alt? Kanskje prøvd spillene også? Dra hit og få det du fortjener. Fordi jeg elsker deg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det huset er feil proporsjonert. Fasaden skulle vært mye lengre og karnappvinduene skulle vært nesten dobbelt så brede. Garasjen er også feil, den skulle vært plassert lengre inn i bygningen og ikke på utsiden av huset, som den gjør her.

Kjøkkenet ser til gjengjeld ganske riktig ut.

Det finnes forøvrig plantegninger av huset på internett et sted, som er basert på det man ser i showet. Det er i så måte et ganske stort hus, med fire soveværelser og to oppholdsrom utover spisestue og kjøkken.

Takk selv, du! :-D

Trygve: Ja, jeg skal være den første til å innrømme at det er selve innsatsen som er mest imponerende. Resultatet kunne vært mye bedre.

Røvis: I aim to please. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.