Tagget av Sindre og Esquil

Endelig har jeg fått ræva i gir, og har klart å bli tagget av flere med dette memeet Sindre kokte sammen i hine hårde dage. I mellomtiden har altså Esquil klart å nappe tak i meg, og jeg skammer meg overfor begge to for å ha drøyd så lenge. Før jeg fortsetter må imidlertid noe sies: Sindre, din surveklabb! Jeg blir tatt av spamfilteret ditt selv om jeg har passord til kommentarfeltet ditt. Dette har ført til at jeg følger oppskriften for memeet som beskrevet av den opprinnelige meme-mannen, og ikke i løse former slik andre har gjort.

Det hele foregår slik: Skriv opp fem (eller hvor mange du vil/gidder egentlig) av personene dine på bloggerullen, msn-kontaktlisten eller lignende, på en liste. Så drar du en shuffle 25, bare at du skriver opp kun så mange som du valgte i forrige steg og begrenser deg til fem sanger. Poenget nå er at du skal ha en sang matchende til et navn, og så skal du skrive opp hvorfor denne personen passer til den sangen, f.eks. si hvorfor den beskriver forholdet deres så bra.

De heldige fem utvalgte ble Madammen, Dronningå av alt, Iskwew, vår falne venn Ole og vår trege venn Siri.

Deretter kjørte jeg mitt musikkavspillingsprogram of choice, bare at det ikke egentlig er det jeg ville brukt om jeg fikk velge, iTunes. Årsaken til dette er at jeg ikke fikk satt i gang før en dag jeg var på jobb. Det begrenset musikkutvalget betraktelig også, men pytt.

Koblingene endte opp som følger:

Madammen: Jan Eggum – Kor e’ alle heltar hen?
# Denne er jo opplagt, Madammen er en vaskeekte helt. Letinga er med andre ord avsluttet, og Jan Eggum kan pensjonere seg (i sus og dus med boller og brus). Positivt for norsk musikkliv og positivt for meg. Alle trenger en helt.
Dronningå av alt: Nick Cave and the bad seeds – Stagger Lee
# Øhm. Æh. Det er nesten umulig å gi denne en positiv spin, er det ikke? Jeg ser liksom ikke helt for meg Sonja på vei over slagmarken etter et saloon-slagsmål for å sodomere semi-overlevende.
Iskwew: Klovner i kamp – Kaninkoker
# Samme kan vel sies om denne. Jeg suger på dette memeet.
Ole: Rolling Stones – Time is on my side
# Her, derimot, treffer iTunes blink! Ole, den femiklassen, hadde ikke engang tid til å blogge, så opptatt er han. Lytt og lær, gutten min. Men ikke lær for mye da, jeg syns denne sangen er skummel nok allerede etter å ha sett «Fallen» med Denzel Washington.
Siri: Ole Paus – Hvordan i helvete fikk du denne jobben?
# Å innrømme at jeg lo da jeg forsto at denne sangen ble koblet med denne dama er vel overflødig. Nok sagt.

Noen fulltreffere, et par bomskudd. Det er vel slik det skal være, man jukser jo ikke. Forøvrig er jeg såpass seint ute at jeg ikke tør å tagge noen. Om man føler seg kallet er det vel bare å hive seg på toget.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Kaninkoker?? Makan.

Jeg vil at noen skal koble meg med Lustfully Worshipping The Inverted Moongoat While Skiing Down The Inverted Necromountain Of Necrodeathmortum av Impaled Northern Moonforest.

Jeg dævver. :D
Bare vent. Jeg returnerer når du minst aner det og gir vår venn Ole Paus et knusende slag i trynet.

Jeg tægget meg selv jeg.

Jeg gir meg ende over for CNR, at det ikke vil fungere ordentlig:(
Jeg håper at du ble blokkert fordi du prøvde å skrive en URL-adress i kommentareren (noe som nå er lov da jeg har klart å jakte ned udyret som ikke godtok dette), og ikke fordi cms’et har slått seg vrang:S

Men til saken:
Bra utført:) De to siste reddet dagen min!

Sodomeringen vet jeg ikke helt med, men et saloonslagsmål tror jeg at jeg kunne tenkt meg å være med på. Dessuten Sonja Lee er jo en slags nudelprinsesse eller noe?

Sonja -usedvanlig positiv.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.