Kjære Canal Digital

Iløpet av den siste reklamefilmen deres, som er usigelig og sjelegnagende lang, teller jeg minst to ødelagte forhold som resultat av deres produkt. Er det så god reklame, syns dere?

Og mens vi snakker om reklame, og siden det nærmer seg påske: Hva er greia til Rema1000? Denne reklamen hvor det sitter en fjomp på en plastpose ved skiløypa og ser hånlig bort på familien som bygger snøsofa er jo bare røl. Alle vet jo at det ikke hadde vært noe poeng å gå på skitur om man ikke får bygge snøsofa! Det skal ta tid, og det er moro!

Det enkle er vel aldri det beste, suppehuer. Og han med plastposen fikk sikkert blærekatarr etter innspillinga.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ehm.. du? Snakker vi.. den med.. flere klipp? Sånn, mange små historier?

Må dog sies at låten i reklamen (en ekstrem ripoff av Mew’s ‘Comforting Sounds’ gjør reklamen 10 ganger bedre enn den egentlig er. Og uten låten hadde jeg neppe merket reklamen i det hele tatt. Ergo; musikkvalg er viktig.

Maren: Ja, du spiller en av de som ser skrekkfilm i sofaen?

Ole: Hehe, jeg må innrømme at jeg aldri har lagt meg særlig merke ved musikkken. Jeg er jo ikke så hardcorefan av Mew som deg.

Jepp.

Og synes reklamen ble søt, jeg (har jeg egentlig lov til å si noe annet, tro?)

Men så elsker jo jeg å se på reklamer, da, så min mening telles vel strengt tatt ikke.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.