Ny (gammel) avstemning

Man skulle tro at en avstemning designet for å sjekke hvilken vits folket liker best kunne være spiren til et bra innlegg, men da må man unngå én sak under forberedelsene…

Å la folk velge mellom tre knallgode vitser er lite lurt. Konklusjonen etter knappe 100 stemmer må derfor bli at de tyve prosentene som valgte det humorløse alternativet «Ingen av dem» er kjipinger. På den annen side er jo den også litt søt. Åååh, alt går i stå!

Ny avstemning er på plass. Endelig skal vi få skikkelig klarhet i folkets opinion om spørsmålet mennesker har brukt liv, helse og tid på å besvare i århundrer: Er det sjørøveren eller ninjaen som er tøffest?

…til glede for nye Iversen-lesere og til irritasjon for gamle.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Fordelen med å være ninja er jo at man kan gli ubemerket avgårde fra kjedelige fester, selskapligheter, kvelder på byen, etc.. der av utrykket «ta en ninja». Dette er utvilsomt mer nyttig enn å kunne avfyre kanoner og fekte med det Ostindiske kompaniets handelsmenn..

Store Ørn har et poeng, men HALLO. Sjørøverne er så sinnsykt mye kjekkere..!

en gang røver, alltid røver…

Pffff…Ninjaer kan ikke matche sjørøvere. Ikke en gang baby-sjørøvere!

Kaptein Sabeltann hadde grisebanka Arne Treholt når som helst!

[…] 21st, 2007 Iversen har en avstemning på gang om hva som er tøffest av ninja og pirat.  Jeg er så i tvil at jeg fortsatt ikke har […]

Store Ørn: Dæng straight! Vi er på linje.

Maren: Du aner da ikke åssen ninjaer ser ut bak maska? Superkjekk gjeng.

Røvis: Skuffende.

Britt: Nei VET du hva!

Stian: Men Treholt er bare kvasininja.

Har på fornemmelsen av at Iversen favoriserer ninjaer.

Det gjør ikke jeg.

Jeg ser ingen grunn til å skulle forsvare mitt valg, men jeg vil gjerne påpeke at en karrière som pirat medfører et langt bredere utvalg av arbeidsoppgaver, enn man kan se frem til som ninja.

En profesjonell sjørøver skal kunne mestre et omfattende antall arbeidsoppgaver, så som å seile verdenshavene, navigasjon og oppdagelsesreiser, bruk av skipskanoner og musketter, fekting, beleiring av mindre spanske kolonier, pengeutpressing og tortur. Dertil kommer slike fordeler lett tilgjengelig og rimelig rom, tobakk og skilpaddekjøtt, farverike klær, papegøyer og bardamer.

Hva gjør ninjaen egentlig? Han er iført sort så han kan gjemme seg i skyggene? Er det alt? Ingen seilskip eller kanoner? Ingen store hatter med fjærer i?

Iversen: Nå er vel strengt tatt Kaptein Sabeltann bare en kvasipirat også, så da burde han og Treholt være jevnbyrdige. Tror likevel Sabeltann vil gå seirende ut av en omgang håndgemeng.

Alle med meir enn to hjerneceller å gni sammen, veit da at pirater er mye kulere enn nijaer.

Eller ninjaer, som noen kaller dem.

Tiram: De som kaller dem ninja er i mindretall. Det samme med dem som kaller sørøvere for sjørøvere. Men fint at du er så inkluderende, altså.

Det gjelder forsåvidt Ivers også, ser jeg.

Trygve: Selvsagt favoriserer jeg ninjaer. Alle som mener noe annet tar feil. Jeg får skrive et omfattende innlegg om dette.

Stian: Poeng. Men da blir det bare kvasislåsskamp.

Tiram: Nei.

Radiohode: Ja, jeg er en gem kar.

Jeg heier på et omfattende ninjainnlegg. Jeg kan alt for lite om dem.

Iversen kan vel til en viss grad skylde på sin unge alder — han har jo bare ikke skjønt bedre. Alder er ikke nødvendigvis det samme som visdom, men erfaring er godt for noe, tross alt.

Det er noe med tennene tror jeg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.