Observert

Badehette.

Det eneste «plagget» i hele verden som absolutt ikke virker i fordelaktig retning, utseendemessig, på noen i hele verden?

Kjør debatt!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hva med alpelue? Har til gode å se noen som kler det. Jeg ser forresten ganske lekker ut (dvs. omtrent som alltid) i badehette. Det burde være nok til å motbevise påstanden din.

Badehetter er funksjonelle. Alternativet er å barbere seg på hodet, og det er det ytterst få mennesker som kler.

Damer kler alpeluer. I høy grad. Skjønt her oppe er alpeluer stort sett forbeholdt eldre menn med skjegg og briller.

Alpeluer er imidlertid ingenting i forhold til alle disse grelle luene med skygge (hva går egentlig det ut på?) som folk insisterer på å bære innendørs, eller tilogmed når de spiser. Luer er det hele tatt aldri kledelige, med mindre de blir brukt av små barn. Sykkelhjelmer ser åndsforlatte ut på de fleste av oss. Jeg har heller aldri forstått hvorfor politiet begynte å bruke caps, men så er det heller ikke så ofte vi ser dem lenger.

Glemte pannebånd og bandanaer, som på alle menn, unntatt tennisspillere (og muligvis sjørøvere), er ekstremt uheldige. Påstått formue er ikke en gyldig unnskyldning, ei heller en bakgrunn som fritidsseiler.

Kva med stilongs? Ser det nokon gong bra ut på nokon?

Eg kan kun tenka meg ei som kunne sett bedre ut med badehette enn uten, nemlig Billeba (?) i Syv søstre. Alt må sjå bedre ut enn det svære håret :)

Badehetter er kjempekule! Og de kan raskt gjøres om til perfekt spionparykk ved hjelp av en stor nål og masse hårlignende garn…

Gunnar: Frøknene i Allo Allo var litt søte da?

Trygve: Jeg er imponert over kommentarfrekvensen sin for tiden, og alle er like solide! :D

L: Stil-longs er i samme gata, bra observert. Billeba ville jo nesten fått badehetteafro.

Britt: Neihei!

Nu vel, tør jeg fortelle at jeg skaffet meg en date etter litt tilfeldig prat i hurtigfilen på Tøyenbadet iført turkis badehette? Jeg kan jo ikke påstå at det var badehetten som gjorde det, men den ødela i det minste ikke :)

Jeg regner med at denne posten er blitt til etter utprøvning av Madammen-badehette. Som jeg selv sier det «Jeg er så glad hun har den badehetten, for den veier opp for den utrolige badedrakten, slik at hun ikke blir såååå mye mer sexy enn meg.»

Iversen: EH? Nei egentlig ikke.

Gunnar: Josj, ihvertfall den ene av dem. Tror jeg.

Vel… deg om det!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.