Tøffe tak på Tøyen 2

Nå har vi sett dem!

Tatt dem på fersk gjerning, så å si. Det var Storrusten som fikk den tvilsomme æren av å avsløre hasjrøkende ungdom i branntrappa på lørdagskvelden, hvorpå man (les: Iversen) valfartet til branndøra for å kikke på kidsa gjennom sprinklene i branntrappa. Gud, noe så spennende, spesielt da de flyktet fra våre granskende åsyn. I dag morges var dessverre alle spor utslettet.

Det er fremdeles like hysterisk festlig, vi leser skrivet om dem høyt hver helg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Fytti! Jeg er glad jeg bor på vestkanten altså. Sånt noe har vi ikke her.

Midt på Majorstua der jeg bor er det nærmeste man kommer en kriminell en idiot som eier en svær Mercedes ML350 som driter i å betale for parkering og får en bot HVER ENESTE DAG. Jepp, hver eneste dag når jeg går forbi denne bilen på vei hjem, står den der med bot på frontruta.

Var hasjrøykerne beboere eller besøkende?

Antar det siste, men i fall det første er vel situasjonen i utgangspunktet uproblematisk. Skjønt det eneste siviliserte måtte være at man foretok slike ting bak lukkede dører, hjemme hos en selv (forutsatt at dette var lov, eller at vinduet stod åpent).

Ikke inhaler og vær på utkikk etter schizofreni. Lykke til.

Isk: Det vet du ikke før du får brev fra husverten! :D

Sam: Fabian! Rike kriminelle er ikke helt Tøyen-style.

Trygve: Jeg tror det er flest utenfra, men regner med at de har en insider. For min del syns jeg ikke dette er ille, bare kjempemorsomt. De er så artige å ta på fersken, og hasjrøyk lukter jo bedre enn mye annet vi har måttet tåle her i blokka.

Aner vi en inndrømmelse fra Iversen…
Han liker hasjlukt, hvem vet hva mer????

Åsmund: Hva foretrekker du da, hasjlukt eller bleiestank?

Kristin «Nancy Drew» Storrusten.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.