Monday, bloody monday 4

En frihelg senere er det på tide med mandagens lenker.

Men først en advarsel. Jeg vet at de aller fleste der ute har et dårlig forhold til filmen «Eragon«. Enten har dere ikke sett den fordi alle de kule vennene deres sa at den sugde, eller så har dere sett den og fortalt alle dere kjenner hvor elendig den var. Jeg tilhørte førstnevnte gruppe inntil søndag kveld, og vil tilhøre sistnevnte for all fremtid. Den er ikke en gang morsom å le av, så lusen er den. Vi snakker «Superman Returns«-kvalitet, bare en barmhjertig time kortere. And now for something completely different!

Et spill er førstemann ut denne gangen, «Gateway II» er ypperlig for deg med litt tid til overs. Lunsjen kan du vel ta foran dataskjermen, skulkebass?

The best page in the universe oppdaterer ikke spesielt ofte, men når det skjer kan man alltid forvente a gay old time. Siste rant fra Maddox handler om PC-brukere, og den ene egenskapen de har som ikke Mac-brukere besitter: Evnen til å holde den forbanna kjeften sin. Mac-brukere er som kjent intarwebbens Jehovavitner; sikkert snille folk – men herregud så slitsomme. Maddox sier det bare bedre og med flere ord. Fin fyr.

Har noen lignende statistikk over ninjaenes utvikling? Tips mottas med glede og gode klemmer.

ondskap

Skjegg er kult. Bilder a’hoy!

Stem på din favoritt blant førti internett-«stjerner». Jeg har selv stemt på Mahir «I kiss you!» Cargi, den internasjonale Stig Amadeus de Lange (medlem av FrP og talsmann for autogenismen, kjent fra «Kommisjonen«).

…og helt til sist: Jeg ønsker meg en slik en!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Når det kommer til Eragon tilhører jeg andre gruppe jeg også. Boka er helt ok, har en historie som det faktisk er mulig å forstå. Filmen hopper over så mye at det er umulig å skjønne noe.
Har til og med lest oppfølgeren, men forfatteren har stjålet masse fra Ringenes Herre.

Han har ikke stålet masse fra Ringenes Herre, han har stjålet manuset til Star Wars IV: A New Hope og gjort det dårlig.

Jeg er faktisk i slekt med Stig Amadeus de Lange, men har aldri møtt ham, heldigvis.

Wohooo fullførte spillet…. :)

Rutha: Jeg har skumlest boka. Syns den sugde. Jeg forsto helt greit historien i filmen, det var det ALLER minste problemet, siden den som Jannicke sier er både velbrukt og klassisk.

Jannicke: Så han eksisterer faktisk? Og jeg som trodde han var oppspinn. :D

Kristoffer: Gratulerer, fikk du premie?

Døh, det der er sneglemishandling! :’-(

Ja, jeg omnavna ikke bildet helt uten grunn.

Nei var dårlig med premie, men spiller nr 1 nå

Jeg kan ikke garantere at han eksisterer, men heter han de Lange, er han i slekt med meg.

Jeg må si jeg forelsket meg i siden til Maddox, jeg faller så altfor lett for en god irritasjonsblogg (var det ikke en norsk blogger som også var kjent for dette? Mener jeg leste en god irritasjonsblogg på norsk, som dessverre ble nedlagt…),
MEN, da jeg kom tilbake til siden din nå, fikk jeg helt whiteout. Burde vært standard å ha lyst desgin på sidene sine. Når du har besøkt en side som Maddox sin blir alle andre forferdelig å se på…

JEG EKSISTERER AZZ!!
Naa lever jeg konge i Amsterdam sammen med min kjaereste A’ameerah al Qatab, det er saa herrlig azz!!

Nå ble jeg så glad! :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.