Provisorisk pausefisk

Pausebildet er fjernet, grunnet lastetid. For å se hva folk snakker om, gå HIT.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Denne kommer jeg til å stirre på i hele dag! Faktisk festlige saker! :D

Har mest sans for de gutta som sitter med hue i høyrehånda, dinglende med beinet, mens de ser på de andre! :D

Dette minner veldig om førstegangstjenesten.

Har’u mekka’n sjæl?

Hmm. Meget forstyrrende. Har prøvd lenge nå å følge en enkelt strekfigur på sin ferd, men klarer ikke å finne ut om den kommer tilbake noe sted når den forsvinner ut av bildet. Uff, og jeg som skulle jobbet.

Var det noen som så maurtue?

Jeg klarer ikke tenke annet enn maur! Sære skapninger.

Augene mine går i kryss :) Artig !

Milde himmel!

«Ratrace»
Kuult

Jeg ser litt på han kjakan som blir med «samlebåndet» opp… -det er et stygt fall han har på tur ned igjen assa! Rett på ryggen liksom, og fra såpass stor høyde. At han reiser seg og gjentar samme reisa, må være filmtriks.

nei røvis, jeg kjenner’n, det var sånn det skjedde.

…som å se på en maurtue…

Dette minner meg om stedet jeg jobber. Et gjennomsnittlig kommunehus..

egoisten
– Åtgaumsforvaltar

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.