Spill til salgs

Kokkelimonke Extreme var ikke helt det vi håpet på her i den Iversenske heim, dermed gjør jeg et forsøk på å selge det snøggast råd mens det fremdeles kan kalles nytt. Enkelt og greit, bare ta kontakt i kommentarfeltet om du er interessert i å bytte mot noe annet eller å kjøpe det cash kontant.

Nypris fra Spillskrinet.no var 298,- og det er altså bare brukt én gang (Åååh, hadde jeg vært litt eklere kunne jeg referert til den hårreisende Tanum-prisen; 398 smekk). Det følger med fire bunker kort, to av bunkene er fremdeles i plasten sin. Spinneskiven er bygd og i full vigør! Alt er som det skal være; i perfekt stand. Her er beskrivelsen av spillet hentet fra siden jeg bestilte det:

Kokkelimonke er et underholdende bløffespill, der man forsøker å få de andre spillerne til å tro på de mest utrolige, og oppfinnsomme usanne forklaringer. I denne 2006-utgaven er er kategoriene: Teknikk og forkortelser, Fiktive figurer, Medisin og fobier, Mat og drikke, Utenlandske ord og uttrykk.I hver omgang leses et spørsmål, som alle spillerne skal svare skriftlig på. Ofte blir svarene helt utrolige! Høydepunktet kommer når alle svarene blandes, inkludert det riktige svaret, og alternativene leses høyt. Her er det viktig å ikke la ansiktsuttrykk røpe hvilket svar du har gitt. Deretter skal alle spillerne gjette hvilket svar som er det riktige. Spillerne som har gitt de mest populære svarene får flytte fremover. Du kan gi så gale, utrolige, eller saklige svar du vil ­ – alt er tillatt! Det viser seg ofte at et saklig og grundig svar likevel er feil!

Bonus: Kokkelimonke Extreme inneholder to spill: Et opptrykk av 2000-utgaven og en helt ny utgave fra 2006.

Som sagt, vil du bytte kan vi sikkert ordne det – da er det ok om du er Osloboer. Om du vil kjøpe det kan du få det for (very special price only for you) en 200-lapp. Er du i nærheten av meg kan vi møtes og overlevere, bor du langt vekk skal jeg være stor på det og spandere frakten om du betaler på forhånd.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Og jeg som valgte dansk kvalitetsfilm fra 1984 og potetgull (forhåpentlig fra 2007) i stedet for dette?

Og takk for salgsmeldingen i natt, forresten, det er så greit å få meldinger 00.15 i det du akkurat har slumret avgårde. Og dessuten er jeg ikke redd for lørdag, jeg kan alltids ta med meg Ligretto Ü

Nei, nå altså. Altfor mye tid kastet bort på internett, jeg får se å komme meg på Universitetet og late som jeg studerer.

Jeg liker faktisk det spillet, og har spilt det flere ganger. Men jeg har bare spilt 2000-utgaven, da.

Det du må passe på er at dere er mange nok, så man har nok alternativer å lese opp. Også gjelder det å være litt kreative, og lære seg sjangeren på svarene, feks:
Hva handler filmen Truse-Guri om?
Filmen handler om en jente som flytter til byen for å starte sin egen trusefabrikk. Bedriften går dårlig og hun finner ut at bydamene bruker andre truser enn det hun er vant til på landet, derfor får hun ikke solgt noen.

jeg liker ihvertfall det spillet, men som sagt; man børe være minst fem personer når man spiller det.

Tamara: Vi likte ikke spillet, vi er ikke dumme. Det skal erstattes med Jubileumsutgaven uansett om vi får kvittet oss med Extreme eller ikke. Problemet med Extreme var rett og slett at vi syns mange av oppgavene var alt for enkle, veldig snodig siden anbefalt aldersgruppe er 2 år eldre.

Du kan få 101 videofilmer for det, hvis du vil.

så du liker kokkelimonke jubileumsutgaven, men extremeutgaven var teit?

Sonja: Du får si fra om du skal med bil til Oslo en gang. :D

Tamara: Det stemmer.

da skjønner jeg.. :-)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.