Katteblogging

Riktignok katteblogges de her uten katter, men med chinchillaer.

En amper leser fra Nord-Norge påpekte at kvaliteten har dalt i takt med manglende chinchillarelatert stoff, og jeg må jo si meg enig i den knusende dommen. Derfor har jeg sanket noen bilder av dyra, vi klarte til og med å få et ok bilde av hvite Peach. Det er, for de som ikke tar så mye bilder av hvite dyr som beveger seg fort og mye, ganske vanskelig. Nesten klin umulig.

Alle bildene er klikkbare.

Be for matenKnabbe matenSjalusiRosingomlingHelfigurLeia og PeachSpisebilde

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

De så jo litt kule ut da. Lurer på om en sånn ville vært en akseptabel lekekamerat til Pusedyr, eller om den ville blitt et blodig leketøy i stedet. Hmmm.

Jeg tipper det ville blitt massakre ganske tidlig, skjønt chinchillaer er noen kjappe jævler de også.

Vakkert. :)

Får meg til å undre over hvorfor jeg ikke har en sånn…

DET hadde blitt en bra bloggpost. Pusedyr vs. Peach, 12 runder á 3 minutter. Du har filmkamera, har du ikke?

forøvrig syns jeg ikke kvaliteten har dalt her, du er da samme fyren.

Nei, noe så loddent og søtt! :-D

Morten: Ja, der fikk du det som du ville. :D

Sindre: Enig. Alle burde ha chinchilla.

Esquil: Vel, jeg hadde ikke sluppet Peach løs – men Leia kunne jeg sett i ringen. Hun ga Peach grisebank for et par uker siden. Angående kvaliteten: Det var en fin periode en gang i tiden hvor jeg klarte å krydre småpostene med noen interessante innimellom, men det går lengre og lengre mellom det som jeg selv syns er godt håndverk.

Undre: Yessir!

Jeg regner med det bra bilde av Peach som du refererer til er det der hu skuler på deg igjennom «vinduet» i «huset» sitt.

Rutha/Sherlock: Nei.

Den ampre leseren fra Nord-Norge var ikke meg vel? Nei? Uansett, Presea hilser til vesle lillesøster Peach (søteste dyret i verden!), og sender med en virtuell rosin – kan hende Peach blir tante om ikke altfor lenge. ;)

Piiip!
(Det var, hvis du ikke skjønte det, den lyden jeg laget da jeg fikk øye på nusselussepussetussene. Guud.. Søøøøøøteeee!)

Har ikke vært inne her på lenge og lest (fy meg). Men akkurat som en i Vietnam kjente lukten av brent napalm om morgenen, så kjente jeg lukten av chinchillapels rullet i sand. Vakre bilder, og noen herlige chinchillaer. Kvaliteten på bloggen steg betraktelig nå! We want more.

Shamini: Neida, det var han som kommenterer under det kryptiske navnet «Morten».

Maren: Du lager rare lyder.

Ole: I aim to please!

Mars?!?!? Det er jo evigheter siden? Skal jeg liksom huske over en måned tilbake, nå da? Urimelige krav, ass!

[…] Du elsker moteblogg, foreldreskole, mandagslenker og chinchillaer. Vi er to alen av samme stykke, du og […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.