Ting mødre sier

I dag: På telefonen når hun får varsel om sønnens armbrudd!

Første gang: Hva? Hvordan klarte du det da…? Uffameg, det kan ikke ha vært noe hyggelig – kan en lærer kjøre deg til sykehuset, så kan jeg møte deg på poliklinikken? Fint, da sees vi. Jeg skal ta med litt godteri også kan vi leie film i kveld.
Andre gang
: Igjen?? Du tok jo gipsen for fire dager siden! Hvordan klarte du dette da?
Tredje gang: Har du brukket armen igjen??? Tuller du med meg nå? Greit, jeg kommer og henter deg også drar vi bare direkte til Frode (legen som sto for gipsen de to forrige gangene). Nå får du jaggu kutte ut snart.
Fjerde gang: (Mumler noe om melk og dårlige gener fra farssiden) Du får ordne skyss til legen selv da, vi sees der etterhvert.
Femte gang: Ja, du klarer vel å ordne opp i dette selv nå? Sees til middag.

Bonus: Hjernerystelser!

Hver gang (relativt ofte): Wohoo! Ett stykk sykemelding for sykt barn, coming up!

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hæ? Har du brukket armen igjen? Ringte du moren din, eller hun deg, fem ganger?

Haha, jeg ser jo at denne kan misforstås… Burde nok lagt et minutt eller tre i en forklaring. Nei, jeg har ikke brukket armen denne gangen. Dette er mammas reaksjoner da jeg klarte å brekke samme arm fem ganger iløpet av halvannet år på ungdomsskolen.

Det er ei bragd i seg sjølv å brekka armen så mange ganger på så kort tid. Du burde fått medalje, eller eit trofé til peishylla.
Ting mødre sier: – Trur du det gror pengar i lommeboka mi?

Har du beinskjørhet eller, har du ikke drukket opp melka di?

Drikk melk Espen.

Selv drikker jeg to liter melk på tre dager.

Jeg drikker bare melk om jeg får betalt for det, og har verken brukket bein eller hatt hull i tenner. Det der er propaganda fra Tine.

Jeg drikker melk akkurat nå. Tidligere idag har jeg drukket øl, portvin, te, melk med jordbærsmak, en slags Farris med pære, som var ganske god og mitt eget blod, da jeg kom til å kutte meg i fingeren. Jeg tror ikke at jeg har drukket vann så langt idag.

Melk og meieriprodukter er, og har alltid vært, helt essensielle i min diett.

Jeg har aldri brukket noe jeg. Tror ikke jeg har lyst heller.
Brakk du armen på samme sted? Og hvordan klarte du det?

L: Jeg fikk ikke medalje, men mye gratisgreier på sjukehuset.

Habben: Aldri vært noen stor melkefan, men ingen beinskjørhet her, gitt.

Trygve: Nei takk, men det er godt å høre at du drikker mye melk.

Kim: Men jeg har jo brukket masse og hatt en haug med hull, uten å ha drukket melk – utjevner vi hverandre da? :p

Trygve igjen: Du drikker mye rart.

Rutha: Om du skal brekke noe, brekk det skikkelig. Det gjør minst vondt. Jeg brakk først det ene beinet i venstrearmen, så brakk jeg samme brudd opp igjen før jeg brakk hele greia tvert av. Den fjerde husker jeg ikke, og siste var håndleddet. Stort sett sportsrelaterte skader.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.