Ranet på kvinnedagen!

kvinnedagen
Hva blir det neste? Sensasjonsjagende overskrifter i tabloidene?

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hvorfor er det ingen mannedag egentlig?

Man kan ellers legge mye underlig i den overskriften. Som at det skulle være helt okei å rane gamle damer på alle andre dager enn kvinnedagen (og muligvis morsdagen). Liksom det skal være elgjakt før man har lov til å skyte elg.

Eller noe sånt.

Han later ellers til å ha vært en ganske smart raner. Gamle damer har ofte hundrevis av kroner i kontanter på seg fordi de ikke stoler på bankene, de er skrøpelige og lette å overmanne og er således utmerkede mål. Ved å angripe dem bakfra forhindrer man at de ser deg (gad vite hvorfor så tilsynelatende få kriminelle utnytter dette). Stadig dum nok til å bli tatt.

Vi har en mannedag. Det er den 7. oktober.

hehe. godt poeng.
Og forsida i dag er ikke så mye bedre.

Trygve: Vi har da over 350 av dem? Den utredningen din om ransmetoder vitner om et hardt liv.

Magnus: Åh. Bare én altså? Feirer vi?

Svevetøv: Jeg har ikke fått med meg forsida, deler du?

Selvfølgelig feirer vi. Har allerede bannerne klare:

«Ja til kriminalisering av horer»
«Kjønnskvotering til fengslene. Minst 40% kvinner før året er omme»

osv.

Kjønnskvotering kan man si veldig mye om. Hvor lenge må vi vente før militæret, eller Stortinget blir kjønnskvotert? Når kan vi forvente å ha minimum 40% mannlige sykepleiere? Når blir flyvelederne, ingeniørene og brannvesenet kjønnskvotert?

Hva er det egentlig man vinner ved kjønnskvotering? Det forekommer meg å være et ganske åndsvakt og absurd system. Hva blir det neste? At man også kvoterer samer? Eller nynorskbrukere? Handikappede og andre krøplinger? Tyskerbarn? Innsatte på permisjon?

Another Hallmark holiday… *rolleyes*

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.