Monday, bloody monday 3

Ah, endelig mandag igjen. Jeg har gledet meg til denne mandagen helt siden forrige, og det ser sålangt ut til at mine forhåpninger om en skikkelig höjdare vil slå til. Ikke bare er jeg syk, men kveldens fotballtrening går dermed også i vasken. Ikke ser det lyst ut for noen skikkelig middag heller, siden jeg nekter å forlate heimen og Madammen er opptatt med svømming, skole og barnepass dagen lang. Sa noen take-out? i know I did!

Og mens vi venter på at pizzabudet kommer kan vi kose oss med et aldri så lite Africam. Noen luringer har satt et webcam på plass ved vannhullet i et eller annet reservat og det sendes 24/7 på internetten. Blir du møkk lei av afrikanske dyr (men vi vet jo at du ikke blir det) kan du jo svitsje over til bjørner i dvale på Grouse Mountain. Forskjellen på de to kameraene er jo at det skjer noe i Afrika, mens bjørnene bare sover.

Japanere er også artige dyr. Sjekk ut denne lyssabelparaplyen (billig, billig) og denne oversikten over 12 helt fantastiske japanske oppfinnelser.

Pusekatt med killer instinct

For dagens dose politikk og klassisk film kan jeg varmt anbefale The Wizard of Oil, starring George, Condi, Donald og alle de andre go’klumpene fra alles favorittsåpe – den amerikanske regjeringa. You’re off to steal the Business, The Wonderful Business of Oil!

Spill må til! Nå kan du sende strekmannen til sitt blodige endelikt. Ikke verdens mest nyskapende idé, dette, men den derre strekfyren er jo ganske kødden. Kanskje Hitman.us kan være behjelpelige om du ikke tør å spille selv? Om du får tak i dem, da.

Helt på tampen får vi plass til litt reklame. Filmbloggers extraordinaire; D7U og Gjemmestedet, har slått sine pjalter sammen. Det lekre resultatet heter filmantrop.net og er åpent for besøkende i disse dager. Ta en tur innom! .

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hvilket lag har gleden av å få beundre dine smått euforiske fotballferdigheter nå for tiden?

Takk for reklamen Iversen! Tror vi kan trenge det.

Ooh, en Blade Runner paraply.

Konge.

Alltid hyggelig å lese deg, Ivers! :)

Paraplyene er koreanske, din ignoramus. Men lekre, det er sant. Ville bare kalle deg en ignoramus, det er så fint ord.

Æsj, Kim rakk å være pedantisk før meg. Jeg hater det når sånt skjer.

Morten: Håhå, jeg vet ikke om jeg liker tonen din der. :D Jeg spiller bare tullefotball på bedriftslag for tiden, som talentløse tullinger flest.

Gunnar & Jacob: Man må jo bidra med det lille man har mulighet til, når jeg har venta så lenge. :D

Trygve: Jeg får kanskje se Blade runner igjen snart. Håper den er mindre kjedelig andre gangen.

Kim & Fred: Sårri. Jeg så bare på bildene og ignorerte alt annet. Ignoramuser gjør slikt.

Var bare nysgjerrig jeg. :) Må forøvrig gjenta ønsket mitt om mer chinchillastoff i bloggen; kvaliteten har falt i takt med mangelen på slikt stoff.

Morten: Jeg skal gjøre bot og bedring, du kan vente deg noen fine bilder av Leia iløpet av onsdagen. Peach er dessverre mye vanskeligere å fotografere, men jeg skal prøve meg litt frem der og.

[…] amper leser fra Nord-Norge påpekte at kvaliteten har dalt i takt med manglende chinchillarelatert stoff, og jeg må jo si meg […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.