Familieforøkelse

Mamma rugerFørst og fremst må jeg få gjøre det helt klinkende klart at vi er en normalt renslig husholdning.

Med det sagt er ikke balkongen et sted for mennesker, siden rensligheten vår bare gjelder innendørs. Jeg kødder ikke, å titte ut balkongdøra vår kan enkelt fremkalle brekninger. Vi ga opp det vesle uteområdet vårt for over ett år siden, og i mellomtiden har duene overtatt. Noen husker kanskje en post for lenge siden hvor jeg fortalte litt om dyra våre, deriblant Dubert.

Det har vist seg at Dubert egentlig er Dubertine.

Da Madammen med friskt mot skulle feie og ruske opp i gjengrodde stier og duemøkk søndag ettermiddag fikk vi altså en liten overraskele i form av et rede. I det Madammen flyttet på en søppelkasse (vi har brukt den til å lagre høy utendørs, til chinchillaene) flakset det en bevinget rotte rett opp fra hjørnet og ut i friluft. Dette i seg selv er jo ikke kjempespennende, men igjen lå det altså to søte små egg.

Skitten balkongOversiktsbildeEggs

Og ja, det er klart vi utsetter balkongvasken til kidsa har forlatt redet. Se heller ikke bort i fra flere bilder etterhvert som eggene klekkes. Alle bilder kan klikkes på for større versjon (700px i bredden).

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du vet at de får flere kull i året, ikke sant? :o)

Si forresten fra om du vil låne Pondus og Italienerfrøkenen noen dager :D

Hihihi det var litt koselig :) Gleder meg til oppdateringer. Jeg trur due-bebiser er DRITSTØGGE!

jøjeseg!
dere kan snart åpne dyrehage.

Duer? Er ikke det luftens rotter?

Er jeg den eneste som liker duer?

Høres kanskje usannsynlig ut, men jeg kan ikke huske å ha vært noe sted som har en like stor tetthet med duer som i Arendal. Byer som London, Hamburg og København har kanskje flere hver for seg, men de danner ikke like store, tette flokker som dem vi har i Arendal om sommeren.

Jeg har alltid likt duer.

Iversen, vitsene dine er dårlige.

Trygve R, om du påstår at Arendal har de størte dueflokkene, beviser det bare at du er lite bevandret og aldri har vært på Marcusplassen i Venezia.

Jeg er med Tine — jeg ser for meg noen små og ekle fjærløse krek. Har f’resten alltid lurt på hvorfor vi aldri ser unge duer (altså, ikke de heilt små).

Isk: Ja, og det skal nok ryddes godt når de første er ute av redet.

Tine: Et kjapt bildesøk bekrefter den teorien.

Tina: Lurer på hva vi kan ta for inngangsbillett.

Rutha: Luftens rotter, bevingede rotter, forskjellen er vel ikke SÅ stor.

Trygve: Jeg liker duer godt. Og vitsene mine rocker!

Jannicke: For ikke å snakke om torget i Krakow.

Tiram: Det er fordi de unge duene sitter hjemme og pusser skoene til de mer tilårskomne.

Jeg har aldri påstått at Arendal har de største dueflokkene, det ville være å regne for en absurd påstand jeg unektelig ser det urealistiske i.

Derimot sier jeg at jeg ikke kan huske tettere, større dueflokker, enn dem vi har i Arendal om sommeren, sammenlignet med det stedene jeg ellers har besøkt.

At Krakow og Venezia hører til blant de stedene jeg ennå ikke har besøkt, er derimot beklagelig.

Enn du da, Jannicke, har du vært i Beijing eller Chicago? Reiser du ofte til Strømstad?

Jeg er helt enig i at flokkene i Arendal er tette, Trygve. Ihvertfall var de det før, på kanalplassen. Krakow må du besøke, det er en herlig by. Jeg vil besøke Wroclaw for å se verdens største kaktus! :D

[…] klekket Dubertine ut den ene kyllingen med stort publikum og en trippende far på […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.