TV-tryne (og mandag)

Siden jeg ble hudflettet forrige gang jeg ikke sa fra på bloggen da man kunne bivåne mitt lekre åsyn på fjersyn skal jeg svelge stoltheten og varsle dere this time around.

Den tiende april (i morgen, tirsdag) klokka 9.40 (eller noe sånt) kan dere fnise av meg på TV2s Frokost-quiz.

Jeg kan vel røpe allerede nå (for dere som ikke vet hva slags program dette er, og som ikke er helt stø på betydningen av ordet «quiz») at dette ikke er et kult intervju om blogging, slik alle andre bloggere for tiden deltar i, men skamløs Se & Hør-triviakonkurranse. Jeg spiller mot en ung dame fra Ørje, og vil ikke røpe hvordan det gikk.

Det jeg derimot vil røpe er hvordan jeg endte opp i studio. Et par uker i forveien ringte en dame fra Rubicon og lurte på om jeg ville være reserve i tilfelle noen trakk seg. Jeg sa ja, jeg har nemlig gode erfaringer med å stikke av fra dette programmet med penger eller premier. Dessuten ble jeg tilbudt penger ved eventuelt oppmøte, og dekket taxi. Jeg bor en kort busstur fra studio, så jeg så frem til luksusfølelsen det er å ta taxi en strekning man like gjerne kunne tatt bussen. Det føles litt ekstra stort ut. Herlig.

Dessverre var jeg i byen, på vei hjem for å dusje før jeg skulle til frisøren, da de ringte og ville ha meg på plass. Skitten, lurvete og uflidd måtte jeg kaste meg i en drosje for å komme meg til innspilling. Ikke verdens beste forutsetning for å se ok ut på TV, men herregud – det kan vel umulig være så mange som ser på dette programmet, tenkte jeg. I etterkant slår det meg jo at det må være en del, de tjener jo greie penger på tvilsomme sjeler som faktisk bruker tellerskritt på å delta i disse håpløse rebusene. Jeg ser nemlig ned på dem som deltar i seer-delen av programmet (Ååå, fordommene herjer).

Uansett. Dette skribler jeg ned i starten av mars og daterer frem i tid. Alle de dårlige setningene og konstruksjonsfeilene skyldes altså den akutte skrivesperra jeg har slitt med en stund. Med litt flaks er den bortevekk nå.

TV2, mandag, 10.40.

Og fra spøk til revolver – det er mandag uten lenker denne uka, mest fordi jeg egentlig ikke har surfa nettet noe særlig siden forrige ukestart. Beklager det, ass. Om du virkelig er avhengig (ifølge statistikkene mine er det vel bare fire som pleier å klikke på mandagslenkene, men her tar vi hensyn til alle) av noe å se på kan du jo hive deg på pandabølgen. De er jo kule dyr, tross alt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Nå er jeg litt i stuss her.. Er det en mandag, eller er det den 10.april? Har jeg gått glipp av det, eller er det imorra?

Må inrømme at jeg gikk glipp av dette kvalitetsprogrammet. Vant du?

argh. si fra litt før da!

etter å ha tittet på TVsidene i Firda, så ser jeg at det ikke er noe Frokostquiz idag, så da mente Ivers tirsdag 10.april, og han mente antagelig kl. 0940. Så han gjorde alt for at vi ikke skulle få det med oss, men allikevel sa han ifra, så han skulle slippe kjeft…?

Og nu er du blitt tagga

Tamara har selvsagt helt rett, og dette er grunnen til at jeg aldri skriver poster lenge i forveien ellers. Det er 9.40 på tirsdag, altså den tiende. Har rettet det opp nå.

NEIIII! Da er jo jeg på skolen! Hallo, iversen da, tar du ikke hensyn, du?!

Det er vel heller disse blonde damene i tv2 som ikke tar hensyn. Kunne ivers bestemt, så ville han vel sendt det fredag kveld klokka 2000? Det er da man virkelig når ut til folket!

Jeg *gleder* meg! For jeg begynner ikke skole før på onsdag, wooohoo.

Jeg begynner heller ikke på skolen før på onsdag:D
Det var da en veldig ukristelig tid å starte programmet på, men jeg får sette på vekkerklokka

Jeg har vært med to ganger og endt på 4700 og 4800 poeng. 200 poeng (og forsåvidt 300 poeng) fra 10.000 kroner er jævlig surt :-( Begge gangene var mot legestudenter (som jeg selvsagt knuste). Jeg lurer på om TV2 (Rubicon) har det medisinske fakultet med fattige legestudenter på quickdial?

Vel, jeg håper ingen hadde for store forventninger, for dagens program var kjemisk fritt for Iversen. Ganske dumt, siden jeg for en gangs skyld hadde fortalt folk om det, men enda dummere fordi jeg nå ble veldig i tvil om det er flyttet på eller bare erstattet. Man får ikke premie om det er et program i søppeldunken!

Sam: Ammatør. :)

10.000 kroner kan selvsagt smake godt, men 1500 kroner til å bruke på playx (det ble 12 stk DVD deriblant flere serier) og en ny mobiltelefon som jeg solgte videre for 1600 kroner er ikke dumt det heller :-)

Hvordan gikk det med deg denne gangen da?

Gavekort på 2000, tror ikke det ble særlig mange poeng.

jeg så på. du overrasket meg, du ligner mer på en hockeyspiller enn jeg trodde. dessuten trodde jeg espen iversen var det ekte navnet ditt, men ikke det altså. overraskende trang i nøtta var du også, jeg trodde f.eks. du skulle greie treneren til aalesund når du fikk hintet om at han trente rosenborg før :)

Snodige greier. De pleier å være flinke til å gi deltagerne rett dato, jeg har ihvertfall aldri fått gal dag før. Får se om det blir i morgen da.

Hurra, da er det kanskje fortsatt en sjanse for at jeg kan få det med meg. Hyl ut når du vet, da.

Hei Siri!

Vi på turistinformasjonen i Tromsø har fått spørsmål etter ei Siri Stensås som var utvekslingsstudent i Texas på begynnelsen av 90-tallet.

Det er en fra Costa Rica som spør. Følgende spørsmål.

A. Er det deg?
B. Hvis ja, ta kontakt med meg (på e-post), så setter jeg deg i forbindelse med ham. Du vet, Costa Rica er i følge reklamen «the best place in the world to grow bananas».

Te quiero ahora, mi amarilla….

Knut i Tromsø

Hei Knut!

Selvsagt er det meg.

Siri

jeg elsker deg nå min gule???

Igjen? Jeg ble ikke oppringt forrige gang jeg meldte meg på engang. Her må det være noe feil. Jeg må ringe og og klage.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.