Stilling ledig

Iversen Revisited er en blogg sånn midt på treet. Daglig er det en del innom og titter, og noen titalls gode kommentatorer som gjør det hele verdt tiden man bruker. Dette er en liten informasjonsbit jeg egentlig bare skriver fordi jeg har sett at skikkelige jobbannonser har sånt i starten. Jeg tror det viktigste er at det står i kursiv.

Oslo, onsdag 7. mars 2007

Blogg søker skribent

Vår venn Ole har lagt opp som blogger. Ved ansettelse lovte han ukentlige innlegg med substans og vidd, og vi kan vel være enige om at et Ole-innlegg alltid har vært lesverdig. Dette speiles i antall kommentaren innleggene hans har sanket. Dessverre er Ole en travel ung mann (mest fordi han bedriver feminine aktiviteter som å bli dumpa av kvinnfolk og maratontitting på chick flicks fra Asia) som rett og slett har manglet tid og etterhvert inspirasjon til å levere varene hyppig. Han tok selv kontakt med meg og sa opp tirsdag ettermiddag. For tiden pågår det harde forhandlinger om sluttpakke, noe som er ytterligere forvansket av Oles skandaløse streik. Han fikk nemlig årslønna på forskudd, og nekter å gi tilbake den gode klemmen som skulle finansiere skriveriene. Jeg tror han fikk en femmer også.

Kort fortalt letes det etter en ny Ole. En artigklump med eller uten egen blogg, men som kan skrive engasjerende innlegg og by på seg selv en sånn sirkus en gang i uka. Gjerne oftere også, men ikke sjeldnere. Du trenger ikke å skrive under fullt navn eller med bilde, men jeg vet om flere lesere som foretrekker at du er høy, mørk, kjekk og singel. Dette er som sagt ikke et krav. Kravet er at du skriver bra og kan forsikre meg om at du ikke går tom for ideer iløpet av et par uker. Nynorsk er lov, og om du vil skrive en konseptserie eller bare diverse innlegg er opp til deg selv. Du kjenner dine styrker bedre enn jeg gjør.

Du vil innlemmes i en usedvanlig hyggelig stab. Ole henger nok med på firmafestene selv om han har lagt tastaturet i skapet, og med Ole på plass er det alltid stemning. Vi savner deg allerede, din store slubbert! Først og fremst er det fremdeles unge Iversen som sørger for oppdateringer her, mens Siri har engasjement som spørrespaltist når tiden tillater. Vi er ganske hyggelige, om jeg må få si det selv. I løpet av den nærmeste tiden vil også en annen gjest pushe ut et innlegg, hun/han vil tre inn i en rolle som freelancer helt uten forpliktelser. Alle som leverer fire innlegg eller mer vil også få en egen presentasjon på Staben-siden.

Som den seriøse bedriften vi er tilbys det naturligvis gode lønnsbetingelser. Siri er ansatt med lovnader om én grillpølse årlig, for eksempel. Reklamen på siden er her for å opprettholde vår solide lønnsstruktur og webhospitering. Har du problemer med å jobbe for en reklamefinansiert bedrift får du spørre noen andre om å få utløp for skrivekløen.

Om dette mot formodning virker interessant er det viktig at du ikke røper ditt kandidatur for andre enn meg. Å røske en joker ut av hatten er traurig nok etter en stillingsannonse, det er ikke aktuelt å miste spenningsmomentet «hvem». Send en e-post til espe-i(snabel-a)online.no med informasjon om deg selv og din visjon om hva du kan bidra med så snart som mulig. Om du ikke har egen blogg fra før av er det ekstra viktig å gi meg et inntrykk av hvem du er og hva du kan bidra med. Lønnsforhandlinger tar vi på bakrommet.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

skit, skit, skit. Har Ole lagt opp som blogger??? Hvem skal jeg nå mobbe og le av i det stille her i Bloggeby?

Høg, mørk, kjekk og singel er gode krav å stilla, Iversen! Set pris på at du tok dei med i stillingsannonsa. :)

*venter i spenning*

Siri fikk en grillpølse? Tror nesten jeg må oppgradere streiken til en dobbeltstreik. Lurer på om jeg ikke må klage til likestillingsnemda også.

Sexy Sadie: Du kan da vel le litt av Iversen? Skjønt hvis du savner meg for mye får du ta kontakt, så kan vi avtale et sted hvor jeg kan stille meg opp og bli pekt på og ledd av (i det stille, selvfølgelig).

«Høg, mørk, kjekk og singel» Pokker! Der forsvant jeg ut av bildet som liten og blond. Gorram!

Jeg holder apselutt en knapp på høye, mørke og kjekke gjestebloggere. Nå hører jeg om en haug bloggejenter som har fått seg kjærester gjennom blogging, så jeg begynner å bli litt smådesperat. Kan dette veie tungt i ansettelsesprosessen? (Jeg er jo tross alt den beste Iversen.)

Jeg søker ikke, for det ville bli som å «hoppe etter Ole», og det gjør Ole mye bedre enn meg.

Buuuuuuuuuuuuuuh! Høy, mørk, og kjekk var jo grunn nummer to til å lese bloggen din. Jeg tror jeg nesten må revurdere leselisten min.

Idé, siden itunes spiller «ut mot havet,» kan du ikke talenthunte Rune Rudberg. Det er jo ihvertfall høyt… evnt mørkt nok.

Jeg foreslår at du tvinger madammen til å skrive litt. Hu må vel ha litt snusk på deg som hun kan dele med oss andre. Det stemmer jeg for.

Og så er det viktig at det er en høy, kjekk og mørk mann. Med unntak av Madammens liker jeg ikke konkurranse fra andre jentelus.

Jeg kan godt skrive for deg, om du ønsker det. Er det betaling involvert?

Jeg kunne berette om mine reiser i Asia, eller jeg kunne anmelde forskjellige ting. Jeg vil gjerne kommentere noe, eller komme med beskrivelser av mitt begivenhetsløse privatliv.

Her for nylig skrev jeg til min navnebror i Amerika, og selvom jeg stadig venter på svar, så kunne dette være en kortere artikkel verdig.

Liker ikke dette kravet om høyde, synes det virker en anelse diskriminerende. Har du noe imot vertikalt utfordrede folk, Ivers? Uansett, jeg tipser igjen om Kivle. Fyren er da et litterært talent utenom det vanlige, og jeg vedder sneglen min på at han har et rasende interessant privatliv.

Reklamefinansiert? Det er jo bare tull. Jeg stemmer for en bedre løsning, feks sånn som NRK har… Alle som har internett har tilgang til bloggen din og bør derfor betale deg feks hundre kroner mnd. I følge NRK er det 15 mnd i året, så det ville blitt småfine 1500 pr person på det store stygge internett.

Jeg vil bare opplyse om at det er farlig få søkere sålangt. Og halvparten av kommentatorene her burde lese annonsen på nytt.

Firskåren og kraftig funker ikke?

Habben: Om du kunne tenkt deg å skrive her ville ingen stoppet deg.

Jeg skal ikke søke jobb, jeg er jo grå, lita, tjukk og hunkjønn – men jeg skulle gjerne ha pirket litt i Siri, som nå tar godtar pølser som betaling, etter at hun (i mange år) har klaget over traumatiske pølseminner fra barndommmen. Som jeg liksom skal være ansvarlig for. Hmrf. Men Siri – jeg er glad i deg uansett – KOS OG KLEMZ fra tante

Verdens tøffeste tante Olaug: Hun fikk valget mellom pølser og rundjuling, og siden jeg ikke er i stand til å rundjule helle ble det tarmkjøtt.

Det var godt du ikke ga henne juling, pølser er bedre. For noen.

Jeg er verken høy, mørk eller kjekk, men kanskje unge Ole (samme navn tilogmed) kunne overta ? Jeg har gode referanser fra Alltid Fotball (selv om jeg ikke har skrevet noe på snart et halvt år), og fra diverse norsklærere for ca 10 år + siden. Jeg har intet liv og intet fornuftig å skrive om (utenom å sutre over bad beats i poker), men skulle nok klart å komme på noe lurt sånn ca en gang i uken.

Lønn og andre betingelser kan vi ta på msn en dag :)

Ikke bare river influensaen i meg, men skriverkløen har nå flytt seg fra pannen og ut i fingrene. jeg tror jeg har fått et kall i fra Julenissen. Denne karen har mye på hjertet for tiden – ikke bare fordi det nærmer seg jul, men den globale oppvarmingen fører til at selve nissehulen på Nordpolen smelter, og gjør det særlig vanskelig å foreta en «take-off» med tung slede. Dessuten føler Julenissen seg uglesett i disse tider, da reinsdyrene jo produserer avgasser. Man spør seg om Julenissen er i ferd med å gå ut på dato?
Selv er jeg en skogsnisse av hannkjønn i beste alder som aldri går tom for ideer. Etter et langt liv som nisse, sender jeg herved en søknad som skribent, under forutsetning av at jeg får politisk asyl på flekken!

[…] innlegg er skrevet av en kar som søkte på annonsen jeg la ut for evigheter siden angående potensiell ny gjesteblogger (siden de jeg har enten er periodebloggere eller bare bryr seg om sin egen (Jeg er ikke bitter, […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.