This is the end… my faithful friend, the end..

Med disse ord legger jeg tastaturet på hylla. Ikke bokstavelig talt selvsagt, sitter på termstue på blindern, og det er ikke så mange hyller her. Og hvis jeg prøvde å legge tastaturet på en hylle ville nok min medtermvakt lurt litt på hva jeg hadde sniffet.

Det jeg mener er at jeg, med umiddelbar virkning, legger opp som blogger. Flere av de mer observante leserne har nok lagt merke til min heller slappe postefrekvens, og den har en meget enkel grunn:

Jeg har ikke mere å si.

Det er ingenting jeg føler for å formidle til de ansiktsløse masser der ute, og da ser jeg ikke poenget med å kaste bort min og deres tid med pjatt.

Offisielt er dette en streik, siden Espen truet med å kreve klemmen jeg fikk som bloggelønn tilbake hvis jeg brøt kontrakten. Det er foreløpig usikkert om streiken er permanent eller kun midlertidig. Kan Michael Jordan legge opp og komme tilbake kan jeg det også. Det er også mulig jeg kommer til å være streikebryter i ny og ne.

Det har vært hyggelig, folkens. Keep it real!

– (ikke lenger din venn) Ole

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Buuuhuuu… ikke mere Avenue Q og kvantefysikk. Wææææ… Teiting!

Sviker, møkkamann, kjiping – hvordan skal jeg overleve? Kan du ikke bare ta en Hjorthen og bli ferdig med det? Pliiiiis? Ikke gååååååå. Hulk. (suss klapp og klem

Å-å-å! Nå kan du komme tilbake som «Ole The White»! Evt. «Ole The White, friend of Radiohode and Hjorten- og DEG, selvfølgelig!»

Bra, Ole, akkurat som vi avtalte. Og nå følger du planen. Vent 2-3 dager så er vi over i fase C.

Hulk. Jeg som hadde tenkt å høre om du skulle være med på bloggerølet i slutten av mars en gang, siden Espen er så teit at han jobber på fredager. Men jeg vet ikke om de slipper inn ex-bloggere, jeg?

Hah! Du vil bare at vi skal trygle deg om å komme tilbake.

Jeg gir aldri slipp på pølsa mi. Jeg er her når du returnerer.

Stupido.

Men altså… hvem skal nå holde oss ajour med utviklingen innen fysikken?

Du skulle jo begynne med Fysikkurs for datere.

*sutre*

Detta årner seg nok. Og jeg syns godt du kan være din venn for det.

Nåja, jeg kommer nok ikke til å fjerne deg fra feedleseren min med det første, Ivers…

Kan du ikke ordne Kivle som vikar?

Virker som det er mange som legger inn årene for tiden. Får håpe du drar en Michal Jordan da ;)

Jøss — dersom arkivet ditt stemmer, var dette en tidlig ettårskrise – de pleier ikke å komme før mellom 12 og 18 måneder. Men kanskje du var en ivrig bloggeleser før du begynte å skrive selv?

Men uansett; å slutte og blogge fordi man ikke har mer å si, innbefatter på en måte at man også har tenkt sin siste tanke og ikke vil kunne tenke nytt noen gang igjen. Med andre ord, er du antageligvis død når du leser dette. Kondolerer.

I motsatt fall, kan du regne med at du vil få nye tanker, og med det noe å si igjen. Da er det gyselig kjekt å ha en etablert blogg å si det i. Så jeg tror det er langt lurere å enten ta en pause eller ta en Mihoe.

Men det er opp til deg. Lykke til, samme hva du velger.

Ah, eg føler kjærleiken.

Og bebreidelsene. ;)

Men jeg trenger en pause okke som. Kommer like fullt til å lese blogger, så ikke tro dere kan baksnakke meg nå som jeg er borte. Og Ivers kommer jo til å holde bloggen i gang som vanlig, så hvis jeg føler for å vende tilbake etterhvert er muligheten god for det.

Radiohode: Jeg trodde vi var enige om å ta vår interne kommunikasjon per sms?

Isk: Fysikkråd for datere: IKKE SNAKK FYSIKK PÅ DATEN!! Med mindre du faktisk er ute med en fysiker, i så fall er det et sikkert trumpkort for å få seg noe.

Røverdatter: Tror jeg skal satse på å være et vennskapelig bekjentskap. :)

Ole: Ledelsen ser ikke blidt på streik, så denne eventuelle returen blir i så fall etter harde forhandlinger.

Jeg trodde et øyeblikk at hele bloggekontoret skulle stenge av… Tipper likevel du kommer til å lurke rundt.

Sorry, Ole, glemte meg i all viraken. Sender deg en mld nå. (Uten «koz & klemz»)

[…] radiohode på This is the end… my faithful friend, the end.. […]

oi. jeg trodde også hele bloggen forsvant og var ganske sjokkskadd før jeg kom til signaturen. ikke for det, ole har vært en intelligent røst å lytte til.

Fysikk på daten funker ikke? Sært. Sneglereplikken funker hver gang, kanskje du bør bytte vitenskap.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.