Monday, bloody monday 2

Siden Kent syns det var en skikkelig god og nyskapende idé å ape etter ham (og siden skrivesperra fremdeles regjerer) blir det linkekos i dag også. Internetten er tross alt full av artige greier som ikke alle har tid til å nyte i fulle drag. Heldigvis finnes det mennesker uten liv som kan plukke ut kremen og presentere dem på bloggen sin.

Vi starter med en aldri så liten klassiker. «It’s a wonderful internet» er en vakker historie om hvordan verden blir når George ønsker at internett aldri hadde blitt funnet opp. Det er snodig at alle folk i bøker og sånt får sine ønsker oppfylt over en lav sko, mens hardtarbeidende bloggere som meg aldri våkner opp med millioner på konto.

bumper sticker

Millioner på konto, det får du om du gjør en fin innsats på skolen. Hørte dere det, kids? Don’t do drugs – stay in school! Men ikke skriv slike rapporter om klimaet, er dere snille. Da er det en viss fare for gjensitting (oioi, to spreke lenker i samme avsnitt!).

Har du god tid og sansen for Tom & Jerry? Du kan jo prøve å hjelpe Tom med sin livsmisjon i Tom’s Trap-o-Matic. Legg felle ved hjelp av en skau med snurrige hjelpemidler. Ingen liker vel Jerry, uansett?

Hvor mye er du verdt?Om du trykker på den kule lille dingsbomsen til høyre kan du finne ut hvor mye spenn du er verdt (se, nå kan du velge mellom bildelenke og tekstlenke). Jeg jugde selvsagt som bare far kan og endte opp med en prislapp på nesten to og en halv millioner dollar. Dere andre får ikke juge, men dere kan gjerne fortelle om resultatene i kommentarfeltet. Eller, ikke om du er mindre verdt enn 1,5 millioner. Vi har standarder.

Spill verdens dølleste tennisspill hos IBM. Eller drit i det, med mindre du virkelig har fritidsproblemer. De har ikke racketer, en gang!

Kanin VS slange – du vet du vil se på.

Sketchswap kan du.. swappe sketcher. Eller bytte tegninger, som vi sier her på berget. Siden de fleste er like ræva som deg til å tegne med musepekeren er det ganske mange som bare gir opp, så du kan forberede deg på obskøniteter før du trykker «Submit drawing».

Ok, det var alt. Stikk.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg prøvde å finne epostadressa di for å stille deg et spørsmål, men jeg er åpenbart for trøtt.

$1,872,840 er jeg verdt, forresten.

You are worth exactly $2,246,630
juge var lov sant?

Man føler seg virkelig, virkelig elsket hver gang man besøker deg, Iversen. How come?

Jeg var verdt $0.04. Noen bedre?

1,52 her. Ganske fornøyd, i og med at jeg ikke løy. Ikke fullt så fornøyd med å ha kastet bort mer verdifull oppgaveskrivningstid.

Tom er er jo katt og følger bare instinktet sitt og gjør jobben sin, mens Jerry er en sadistisk liten jævel. Dette opprører meg sånn at jeg har måttet slutte å se Tom & Jerry.

You are worth exactly $2,791,090

Når det kommer til praksis, derimot: SUKK.

Jeg prøvde med på det sketchswap-greiene! Fikk skikkelig dårlig samvittighet, jeg tegnet en strekmann og fikk tilbake et helt forseggjort landskap, med mennesker, dyr, traktorer, fugleskremsel og en svær blomstereng.

Verdien av meg er $1.51

Hmm, enten streber jeg for mye eller for lite.

Skål

Jeg er verdt 1.65 mill. Selvsagt var jeg helt ærlig, men jeg har en mistanke om at jeg kunne blitt verdt mer dersom jeg hadde oppgitt en zipcode i NY og ikke i New Orleans… ;)

$1,550,018

Deprimerende. Virkelig.

Unnskyld meg, jeg skal bare gå og føle meg verdiløs i et hjørne..

Jeg var verdt 1,982$. Ikke verst.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.