Å finne tilbake til barnetroa

reke…var plutselig ikke så usannsynlig likevel.

Jeg og Herr Gud er visst på linje! Det er herlig å se at det finnes religiøse grupperinger med de rette prioriteringene, og jeg ville donert huset og halve åkeren til deres sak om jeg hadde hatt et hus og en (halv) åker. Dette har vært en fanesak for meg, i en noe annerledes kontekst kanskje, i flere år.

Heia, heia!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Reker er bare forferdelige! Takk for å komme ut av skapet som rekehater!

(… vel egentlig hater jeg dem ikke, jeg er bare redd dem o_O)

Jeg er med! Nei til Reker! Nei til Reker! :D

Reker og homofile.. kristnes store kampsaker. Abort blir mindre viktig nå som reker er den store fienden.

Du er jo et godt eksempel på at tro ikke har noe med saken, men at man bare ikke liker smaken (det rimte).

Undre/Sham: Vi lager en norsk anti-reke-forening. Hvem ringer Brønnøysund?

Tamara: Det var vel litt generaliserende? Jeg kjenner mange kristne som ikke er abort- eller homohatere. Så får debatten om hvor boktro disse er ligge. Jeg liker dem uansett best.

Reker og majones er herlig. Skaff dere litt smak, bomser.

Reker er noe av det beste jeg veit!! Mmmm..

De har stjålet kampsaken min! Jeg gikk rundt og sa at å spise skalldyr var i mot min religiøse overbevisning! Hvis noen kan plukke den ene moseloven som sier at homofili er synd, og bruke den til å undertrykke mennesker de ikke liker, kan jeg plukke ut en moselov om skalldyr, så jeg kan slippe å spise det jeg ikke liker!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.