Manndomsprøven

I går hadde vi storfint besøk i Casa Iversen.

Vår venn Ole, Trikkefører og Storrusten beæret oss med sitt selskap, og i denne anledning lagde vi mat og leide en film. En skikkelig kosefilm! Jeg kan holde kjeft om hvilken film det var, siden det sikkert er greit å unngå spoilere for dere som eventuelt har tenkt å se den i kveld, men om du er veldig nysgjerrig kan du jo følge denne lenka. Ikke si at jeg ikke advarte.

Litt ute på kvelden, etter mat og generelt småsnakk, var det tid for film. Kveldens valg var ikke akkurat noen lettbeint komedie, og når filmer blir litt dystre har jeg og Ole en tendens til å ødelegge filmopplevelsen litt. Vi nekter å leve oss inn i handling som er ekkel, det er jo så mye hyggeligere å fortelle historier og vitser. Gjerne på bekostning av filmens handling. Dette betyr ikke at filmen var dårlig, jeg likte den godt. Det er bare en slags greie vi har. Jeg tror det er relativt vanlig. Vi gjør det også når filmen er daukjedelig, for den saks skyld. Sahara, for eksempel, husker jeg ikke stort av. Det var jo en skikkelig kjedelig drittfilm.

Til saken.

Litt uti filmen ble emnet kastrering (nei, ikke den pinglete kjemiske) tatt opp. Ikke av oss, selvsagt (vi snakker bare om oppbyggelige ting som kjernefysikk og gymtimer), men av filmens ene hovedperson. Den andre hovedpersonen befinner seg på dette tidspunkt fastbundet med en pose isbiter over reproduksjonsorganene, i vente av nettopp kastrering. Koselig! Det tok ikke lang tid før jeg og Ole diskuterte hva man ville ofre i en slik situasjon for å slippe knivlek mellom beina.

Konklusjon: Det aller meste. Femten år i fengsel, en kule i panna, voldtekt og inntak av alskens ekle matvarer måtte gi tapt for det som åpenbart er en gutts aller største skrekk her i livet. Det er mulig alle visste dette fra før, men jeg har total idétørke og måtte skrive om noe. Beklager.

For øvrig fant vi (Les: Storrusten) også ut at det er en verden av forskjell på oralanalsex og oral-/analsex i går. Man må ha tunga rett i munnen (pun intended) når man snakker om sånt.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg tror jeg brukte et kvarter på den siste vitsen der. I mellomtiden rakk dere vel å tro at jeg var alt fra en frigid sexangstfylt jomfru til pervers sexgal Schlampe. I grunnen litt underholdende, når jeg tenker på det i etterkant.

Iversen: Jeg fikk faktisk med meg hele handlingen i filmen. Var derfor et par av mine bidrag til samtalen var repetisjoner/uforståelige, hørte dere kun med et halvt øre. Men skal innrømme at jeg endret det litte granne under nevnte kastreringsscene og – samtale.

Kristin: Trodde først og fremst at du ikke så den åpenbare idiotien i at oral/analsex (eller oralanalsex) hadde fått et eget punkt på lista når seksuelt samkvem allerede var nevnt. Og man trenger vel ikke være en frigid sexangstfylt jomfru bare fordi man ikke liker oral- eller analsex. Men man skal være ganske pervers (i alle fall i min bok) for å like oralanalsex.

jeg føler kanskje at den siste setningen godt kunne vært utelatt her.

Alt med Sandra Oh må vel sees.

Ole: Ingen sa at du ikke fikk med deg handlinga, men når man sitter og sludrer i vei gjennom hele filmen syns ihvertfall jeg at filmopplevelsen ikke er optimal. Den sosiale opplevelsen er selvsagt finfin.

Esquil: I en skrivesperre tager man hvad man haver for å skape litt hurlumhei, men det ser ikke ut til å funke.

Rutha: Nei.

hæ? joda! jeg mener at den nest siste setningen har en skikkelig jøssnåskjerdetnoeher*sette kaffen i vrangstrupen*-effekt, som blir nullet ut av verbet «snakker» i den siste setningen.

ellers føler jeg at dere er i ferd med å finne opp en ny sjanger. bloggreality?

Esquil: Bloggreality/multippel & kryssende dagbokblogg – hvem ser forskjellen? Storrusten er mye flinkere til å begrense dette enn meg, men så er ikke hun ekstremt grepet av skrivesperra heller… Jeg jobber hardt for å komme meg ut av bølgedalen, men det ser stygt ut. Kan fort bli en del dagbok og video fremover.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.