Monday, bloody monday 1

Og i serien «Iversen har skrivesperre» følger det en skau med finfine lenker som mandagskos. Dette er sånne bloggposter man vanligvis koser seg med researchen til, og håper at andre vil ha det hyggelig med – men som ingen har tid til å benytte seg av. Om ikke annet døyver det den dårlige bloggesamvittigheten min. Enjoy.

penguinDenne videoen viser hva som skjer om du slutter å gi barnet ditt oppmerksomhet. Det er ikke akkurat noe glansbilde (heldigvis er det bare animert kos).

Tommy slutta i jobben sin, og her kan du lese exit-intervjuet hans. Det er så herlig å jobbe med noe helt annet enn det man trodde man skulle få jobbe med…

Er du redd for mandariner? I dette spillet kan du bekjempe din frykt ved åløpe unna en haug med spretne små mandariner. Min rekord etter noen forsøk er sekstiåtte, den slår du uten store problemer.

Om du er litt Peterandrejsk av deg og vil tjene penger på blogging kan det nok hende du må gi opp etter hvert. Sjekk heller ut denne topp10-lista over verdens dummeste måter å tjene seg online-rik på.

For denne er det lurt å slå på pop-up-blockeren din. På, altså. Ikke av. De fleste har den jo på hele tiden, men jeg tenkte det kunne være lurt å… faen heller – bare sjekk ut hva man kan få til med nok musematter!

….og med tilstrekkelige mengder rubikskuber.

Når du er ferdig med alt dette er det på tide å spille litt kurveball. Ikke kurvball. Kurveball. Fra tredje level og utover vil du ha forstått tegninga. Forhåpentligvis.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg likte musemattesofaen.

SØTTISEKS BEIBI!

Yay! Jeg har tid! (Og takknemlig for morsomme linker til å live opp en middels kjedelig febermandag.)

Dette var overveldende respons. Kanskje jeg skal gjøre dette hver mandag?

Ja så kan du kalle det mandagslinker. ikke en dum ide, i det hele tatt. du er smart ass, Iversen.

Kent: Dritsmart. Å samle lenker en dag i uka er tross alt ganske banebrytende. Vi kan jo skilte med å være nummer 38594976984769845 og 38594976984769846 i rekka av bloggere som gjør slikt.

87 mandariner på første forsøk!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.