Oscar, dagen derpå

Auda.

Dette gikk ganske dårlig for tippeposten min. Ifølge en som ikke ble demoralisert da han så lista over vinnere traff jeg blink på syv statuetter, og det er ikke akkurat noe å skrive hjem om. På D7U-forumet har det foregått en liten (uhøytidlig, siden jeg ikke hevdet meg) konkurranse om å tippe flest rette, og Fred Ut, Sønn klarte tretten av tjuefire i år. Ikke verst! Helt på toppen av tronen sitter Mannen med planen (D7U.org – sjekk ut sisteposten!) med sine fjorten korrekte svar. Gratulerer!

Og dette konkluderer en usedvanlig snever bloggpost.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.