Feminisme – en kamp tatt for langt?

Akkurat nå skulker jeg skolen for å skrive dette innlegget. Så glad er jeg i dere. Feel the love!

Og jeg er faktisk glad i dere. Deg mest av alle. Når jeg tenker på deg får jeg en varm følelse som begynner i storetåa på venstre fot og deretter brer seg som koldbrann utover min ganske kropp. Eller kanskje mer som en gift, som sakte, men sikkert kryper seg nærmere hjertet. Vi lærte om forskjellige gifter i går. Blant annet om Botulinum toxin. Den lammer lungene slik at du ikke kan puste, og det er jo ikke en god ting. Men så lenge du får noen andre til å puste for deg den tiden giften er i effekt blir du frisk som en fisk igjen. Den er ikke så farlig, med andre ord.

«Nothing says scandinavian like a burly blond man maiming his enemy with a two-handed axe.» Medieval 2: Total war er et fiiint spill.

Min mor syntes «Pride og Prejudice» (vi snakker da boka) var romantisk kliss fra ende til annen. Er litt trist den dagen man innser at man er mer jentete enn mora si.

Jeg satt faktisk alene på hybelen min på Valentines Day og så på «Pride og Prejudice» (denne gangen filmen, folkens). Som tilbehør hadde jeg en grandiosa (med paprikaen plukket av, og pepperoni lagt til) og cola zero. Og jeg følte meg faktisk ganske så ovenpå. Litt sånn i harmoni med universet, følelsene mine danset rundt, hodet mitt var nesten lettere enn luft og jeg var sikker på at alt kommer til å ordne seg. Slik blir man altså når man har gått på fotballtrening med feber.

Dette innlegget er en homage til Kent. Så derfor er det ikke plagiat når dette er en dårlig kopi av hans stil.

Og i sann Lordete stil får jeg nevne at jeg helgen for nå to uker siden havnet i området av en samtale med emnet «liker menn analsex (som den passive part)» både lørdagen og søndagen. Om jeg bidro til samtalene og hva mine meninger i så fall var skal jeg holde for meg selv i denne omgangen.

Noe jeg og Kristin lurer på: Om det regner og en gutt og en jente må dele en paraply, må da paraplyen være liten før det er en god anledning til å klenge seg inntil den andre, eller vil det fungere med en normal eller kanskje til og med en stor paraply? Personlig sier jeg Carpe Diem, regnet er anledning nok.

12 tilbakemeldinger på “Feminisme – en kamp tatt for langt?”

 1. Rutha sier:

  Pride and prejudice er kvalitet. Man kommer ikke vekk fra det.

 2. Tine sier:

  Carpe diem. Uten tvil.

 3. Thomas sier:

  Regn er ikke anledning nok, men det er derimot en god nok unnskyldning. (Viktig forskjell, må vite.)

 4. Sam sier:

  Jeg har lest innlegget 5 ganger og jeg fortsatt i tvil om hva det handler om? :p

 5. din venn Ole sier:

  Rutha: Du rocker bolle.

  Tine & Thomas: Bra dere har ryggen min. Kristin er en stor feiging.

  Sam: Then my work here is done.

 6. storrusten sier:

  Tomskalle.

 7. Iversen sier:

  :D

 8. anjaunlimited sier:

  Enig med absolutt alle her!
  Denne posten bør og må beskyttes av åndsverksloven!
  Selvfølgelig er jeg sikker!

 9. Rutha sier:

  Er det positivt å rocke bolle?
  Skulle ønske kjæresten min likte P&P like mye som deg Ole.

 10. Sam sier:

  Postage & packaging? Lolololololol

 11. Iversen på arbe' sier:

  Rutha: Tror du skal være glad og fornøyd, jeg. Det er jo så å si vitenskaplig bevist at gutter som liker Pride & prejudice enten ikke klarer å holde på damene sine eller er homofile.

 12. Rutha sier:

  Det var jammen slemt sagt.
  Men jeg tvinger han andre til å se den uansett, så det går bra.