Svarene

Veldig kjapt og litt for sent; her er svarene på underholdningsquizen.

Oppgave 1: Film – Her ser vi Huey og Riley fra tegneserien «the Boondocks», med glorier. Svaret skulle med andre ord være «the Boondock Saints», som mange påpekte.

Oppgave 2: Bok – Hvem ser vi på bildet? Victoria Beckham. Jeg er en enkel sjel, og det var bare én som gjennomskuet at svaret skulle være… Hamsuns «Victoria».

Oppgave 3: Musikalsk – Her kunne jeg nok vært litt snillere, men jeg er jo så jævlig flink til å tegne! Svaret skulle være «Badly Drawn Boy» okke som.

Seierherrene: Ingen svarte rett på alle oppgaver. Derfor går seieren til Asbjørn. Han slo til med innovative løsninger, og det er klart at tre gale svar på festlig vis er mye bedre enn to korrekte kjipelandsvar. Kudos også til Kristin som ferska «Victoria» og Sonja som var tidlig ute med «Badly Drawn Boy». Ole skulle fått litt kudos om han ikke hadde løst «Boondock Saints» på sånn kjipt jeg-kan-referere-til-et-tullete-semi-leksikon-jeg-vis. Eller ok, litt kudos dit og.

Om dere vil se premien dere ikke vant denne gangen; stikk til Totally Tamara. Husk å legge bånd på sjalusien!

Stikkord: , , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

ARGH!!! Hvordan kunne jeg tape en så brilliant premie? Nå kommer jeg til å furte i hele dag!

hæ? jeg hadde da tre rette?

hm. var jeg for sent ute, kanskje. jaja. det var vel litt tjueri uansett. men victoria leser jeg akkurat nå, siden vår åndelige leder anbefalte den @ skavlan.

Esquil: Ikke bare var du sent ute, du svarte en god (sirkusk 12 timer) stund etter at svarene ble publisert i en egen bloggpost. :D

tid er et relativt begrep, ivers. hvordan vet du at jeg ikke bevegde meg nær lysets hastighet når jeg skrev?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.