Underholdningsquiz

I dag er idébanken stengt, ser det ut til. Derfor må man ty til de feige løsningene, de man alltid blir skuffet over at andre benytter seg av. I dag blir det med andre ord en liten quiz her på Iversen Revisited.

Jeg har modifisert/stjålet/tegnet noen illustrasjoner som spretter opp når dere trykker på oppgavelenkene (det stemmer, Sherlock, helt automatisk dukker det opp et nytt vindu med bildet i, lev med det). Om du ikke forstår hva din oppgave er tror jeg det er like greit å stikke til litt mer velkjente jaktmarker. Til dere andre: Lykke til.

Oppgave 1: Film

Oppgave 2: Bok

Oppgave 3: Musikalsk

Det er nok lurt å begrunne svarene, sånn til alles forlystelse. Jeg innbiller meg at det er godt mulig å komme frem til ganske forskjellige resultater om man går inn for det. Noe kjennskap til andre underholdningsmedier kan hjelpe i minst én av oppgavene. Frist for siste svar er midnatt, mandag – altså i kveld. Ved flere like korrekte svar velger jeg den med kulest formulert begrunnelse.

Premie, sier du? Næh, det får holde med ære og berømmelse. Forrige premievinner har jo enda ikke blogget om den herlige seierspresangen sin. Skyld på henne.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.




Kommentarer

Filmen er Boondock saints. Hvis du ikke skjønner hvorfor se her http://en.wikipedia.org/wiki/The_Boondocks_(comic_strip) og her http://en.wikipedia.org/wiki/Saint .

Og der har jeg nådd grensen for mitt skarpsinn denne mandags formiddag.

Badly drawn boy på nummer tre? Unnskyld hvis jeg tar feil. Jeg tenkte også Bondock Saints på nummer en, men ante ikke hvorfor, så takk til Ole for å ha oppklart det. Rart med kunnskap som man ikke vet at man har.

Jeg tok også Boondock saints. Sliter litt mer med Fru Beckham, med mindre det er snakk om den moteboken hennes, eller piken med svovelstikkene, ettersom hun er tynn som en fyrstikk.

Som Ole.

Boondock Saints, og meget fornøyd med å ha forstått det, og kommer med et tips på at kanskje Hamsuns gamle klassiker «Victoria» har fått sin renessanse i oppgave 2?
Dessuten synes jeg tegningen din ligner litt på Christian Ingebrigtsen, og siden det er mitt uheldige lodd i livet å svare ham i dine håpløse konkurranser, svarer jeg denne a1-røveren-

1) Boondocks og glorie. Glorie refererar jo til englar, gutta i Boondocks er jo ikkje englar. Det blir altså det gode mot det onde, og her har me jo mange filmar å velge mellom. Men sidan det er to gutar, og to gloriar, og summen av alt blir 23 i følge den nyaste filmen til Jim Carrey – så svarar eg The Number 23.

2) Beckhams er på veg til statane, der blir det som skrive mange bøker, så her er det mykje å sortere bort. Det enklaste er jo å kutte ut alt og hoppe til heimlandet, altså der Beckhams kjem frå – Storbritannia. Og sidan Victoria ikkje ser ut til å ha så mykje bak brillene, så må det jo vere ei bildebok – kanskje litt tekst og. Eg tek ein råsjans på John Lennon si In His Own Write.

3) Det ser mistenkeleg mykje ut som ei Paint-teikning, altså mitt ord på noko som vanlegvis er ganske så langt frå å vere bra. Her er det berre å velge og vrake, og fingeren hamnar på … Scooter. Også på grunn av den bleike hårsveisen. Men for alt eg veit kan det vere Iversen som syng sjølv..

Jeg har postet et nydelig bilde av premien nå. Både nærbilde og papparazzibilde. Bedre sent enn aldri er mitt motto! Skål!

1. For meg er det ganske klart at denne er løst, såeh… nuff said.
2. Jeg tipper at dette er ditt stille rop om at Victoria snart må komme med egenbok, nå som hun har fått både blogg og webtv-sendinger på siden sin. Skulle bare mangle… Ikke?
3. Frode Haltli

Så herlig. Ingen har kommet med tre rette, men alle oppgavene har minst ett korrekt svar liggende blant mølja. :D

1 boondock saints
2 victoria
3 badly drawn boy

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.