Svar fra sykesengen

Siri er syk, men har klart å hoste frem (eller kaste opp) noen svar likevel. Gæmlisene som enda ikke vet hva NWS står for vil sannsynligvis fatte tegninga denne gangen.

Kim spør:
Nøyaktig hva er en fyse? Jeg mener, siden vi har begrepet ufyselig må det finnes fyser. Ufyselig betyr ikke fyselig, og fyselig betyr som en fyse…så hva er en fyse?

Kjære Kim.

En fyse er premien du snart mottar i posten for å ha stilt dumme spørsmål.

Hilsen Siri

Esquil spør:
Hvorfor har tysk herrealpint hatt så negativ utvikling siden Armin Bittner?

Kjære Esquil.

I 1992 ble det tyske herrealpintlaget stappet i en tidsmaskin og sendt til det herrens år 2007. Der kom de over enkelte bilder av Kjetil Tefke, og skammet seg straks over sin egen manndom. 70% av laget skiftet kjønn umiddelbart etter oppdagelsen.
De resterende 30 prosentene overlevde hendelsen, men ble kort tid etter utsatt for sjokkerende bilder av Rune Rudberg (NWS), og fikk varige mén selv etter tilbakekomsten i 1992.

Hilsen Siri

Esquil spør igjen:
Og forresten, Siri: hvorfor er ikke miljøvernministeren vår jøde? Hvorfor misbruker man muligheten til å bli presentert på følgende måte: “Proudly Presenting Jo Benkow, The Man Who Puts the Jøde in Miljødepartementet”?

Kjære Esquil.

Svaret på spørsmålet ditt fant jeg i ICAs reklameavis for uke 6, i en av Tines matoppskrifter. Den er åpenbart skrevet av en jøde, hvilket burde forklare hvorfor Jo Benkow (eller noen som helst andre) ikke skulle ønske å være jøde.

Obs! Hvis du leser oppskriften og ikke oppdager det innlysende, er du mest sannsynlig jøde selv. Oppsøk lege for kjemisk kastrering umiddelbart.

Erlend spør:
Siri: Hva klager egentlig jødene over ved klagemuren? Jeg forventer meg et velfundert svar fra såvel religiøst som antropologisk perspektiv.

Elskede Erlend.

Jeg gjør som Rune Rudberg og lar bildene tale for seg.
Bilde 1
Bilde 2
Bilde 3
Bilde 4
Bilde 5

Hilsen Siri.

Anja (12) fra Grimstad spør:
Hva koster en iPod????
Koz fra Anja!

Kjære Anja.

Mer enn morra di.

Koz fra Siri.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

*legge til disclaimer på Siris del av Stab-siden*

Jeg orker virkelig ikke å se de «sjokkerende bildene» av Rune Rudberg, så jeg er fortsatt en gæmlis som ikke har skjønt tegninga… Men det kan jeg gjerne leve med, bare jeg sipper å se de bildene.

Har du aldri hørt om å være fysen på noe? Hvis du er fysen på noe, vil du ha det. Hvis noe er ufyselig, har du ikke lyst på det. Det vekker ingen fysen følelse i deg.

Har du noen gang hørt om en fyse?

heisann jeg lurer på om jeg kan få tlfnr. til en god frisøkr?

ekte horeeee

skaff deg liv!!!!!!!!! det der var ekkelt!!!

sleeeet

jævlig ekkelt

fuck u

Fysjameg så slemme dere er.

[…] innlegget er enda et innlegg fra en gjest (jeg aner en trend), nemlig solstrålen Siri. “Svar fra sykesengen” trekker sjokkerende mange googlere, det er nesten litt skummelt. Søkeordene som drar folk […]

Aaahahaha, jeg tar meg så innmari nær av folk som mener jeg bør skaffe meg et liv. Særlig når sannsynligheten er stor for at de bare googla for å finne nakenbildene av Rune Rudberg uansett, som dessverre ikke er her lenger.

Jaja. Gammel post, sorry borry.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.