NRK

Duster.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Trenger du noen å snakke om det med?

Det var kort og fyndig, Iversen.

Har du fått lisensregninga nå?

Forklar litt meir..

Røvis: Spot on.

Hvorfor kan ikke NRK få penga sine via skatteseddel?

Visstnok fordi de da blir avhengig av hvem som sitter i regjering fra år til år, fremfor å ha et fast beløp øremerket. Personlig synes jeg de like godt kan legge ned hele elendigheten.

Jeg visste det. Jeg har ikke sjekka posten på flere dager for jeg vet at det store, fæle pengeetende monsteret ligger der i kjelleren og venter på meg. -Klar til å gå til angrep så fort jeg vrir om nøkkelen til postboksen…*grøss*

Jeg har også fått denne, men har ikke sjekket den ennå. Slengte de virkelig inn to ekstra mnd?

Æsj…betyr det at jeg må sjekke posten idag da…

NRK burde få pengene sine via skatteseddelen. Bare tenk på alle innkrevingspengene de hadde spart.

Uofisiell avstemning. Hva velger du?
1) Søppel-TV med masse reklameavbrudd.
2) Mye kvalitet uten reklame.

Sånn ja, nå kan du betale lisensen din og slutte med klaginga. Dust.

Åsmund: Nå er du korka. Innholdet i NRK har da fint lite med metoden å kreve inn pengene på. Hvorvidt «brennpunkt» er finansiert midler fra skattekassa eller midler de selv samler inn i NRK tror jeg virkelig ikke har noe som helst med reklame å gjøre. Det er lov å lese i kommentarfeltet før man rauter.

Visste du at kontrollørene får provisjon for å kreve inn lisens fra unnanikerne? kr for hver unnasniker i tettbebygde strøk, og en god kontrollør får 15.000 på ei god uke. Hva med å skaffe seg ny sesongjobb, ivers?

det skulle seff stå 250 kr for hver unnasniker.

Det har jo klart med NRKs politiske frihet å gjøre, akkurat som Kim nevnte. Tenk deg om det hadde vært slik at partiene med regjeringsmakt inndirekte får kontroll over statskanalen. Jeg sier ikka at det hadde blitt slik, men det kunne endt med et spyttslikkende NRK som horer for mer statsstøtte.

Dessuten hadde sikkert folk klage minst like mye på en skatteøkning også.

Tamara: Ikke noe dumt forslag, det der.

Åsmund: Det skal ikke mer enn et stortingsvedtak om øremerking til for å fikse den første biffen der. For øvrig tror jeg mange gladelig hadde tatt i mot reklame mellom programmene om det betyr slutt på lisens, uten at det er debatt vi trenger å ta nå.

Om man fikk velge mellom en nesten umerkelig skatteøkning eller lisensen (de som jukser seg unna har ikke talerett her) er jeg ganske sikker på at skatteløsninga ville vunnet.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.