Tøft skiskyttermiljø – ordbruk i svovelklassen

tulling

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Håper du er fornøyd, Iversen. Nå har jo din heksejakt på Grubben drevet hennet til å legge skiene på hylla!

Og disse folka får løpe rundt med våpen?

Du hadde vel gjerne sett at Grubben tok seg en tur innom bloggen din for å legge igjen noen skjellsord også? Tulling er jo nesten like sterkt som dust.

Jeg bare lurer på om jenter kan være seg bekjent av å bruke ord som tulling…?

Røverdatter: De kan jo åpenbart ikke det, hun la jo opp etter hendelsen.

Ole: Nå fikk jeg dårlig samvittighet, altså. Kanskje blogger ikke er så langt fra å velte regjeringer likevel? :p

Radiohode: Skandaløst!

Saccarina: Min store ønskedrøm er at en ukjent kommentator en gang vil gi meg en overhøvling (ikke tenkt skittent) som får meg til å vurdere å legge opp som blogger, slik at jeg kan referere til hendelsen som noe «jeg kom meg gjennom og ble sterkere av». Men sånt er jo litt trøblete når man aldri skriver om spesielt viktige ting.

Røvis: Den svarte jo Ole fint på.

Så jeg bør med andre ord legge opp som blogger? ;)

Røvis: DU kaller vel ikke folk for «tulling»????? Du som er så pen i språket, spesielt i det siste? :D

Nei, tulling har jeg vel ikke kalt noen…enda.

Men jeg er overbevist om at din venn Ole mente at jeg burde legge opp som blogger!

Røvis: Du er in the clear. Ikke hør på Ole, han er en tulling.

Ha ha! Takk takk.

Noen har kalt meg en tulling! Nå har jeg altså noe jeg kan komme meg gjennom og bli sterkere av. GO ME!!

Og røverdatter: Jeg mente ikke at du skulle legge opp som blogger. Bare at du skulle gi meg ugudelige mengder penger, herredømme over begge agderfylkene og nok villige kvinns til å slite ut en stakkar. Jeg syntes virkelig det kom tydelig fram av konteksten.

Ole: Ja, det var det jeg lurte litt på om du mente, men så gikk jeg altså for den bitre varianten. Men dette du skisserer burde selvfølgelig la seg ordne…

Iblant bør du sende takkekort til kommentatorene dine

Tamara: Det hender jo at jeg prøver å hedre alle flinkisene som kommenterer (Senest da bloggen fylte ett år) , men av en eller annen grunn får ikke de postene noe særlig oppmerksomhet. Dere er kanskje ubeskjedne også?

Grubben var for øvrig ute for en skikkelig dramatisk hendelse: «Nesten» løpt ned av en funksjonær. Som den gangen noen «nesten» vant i tipping. Eller naboen nesten mistet bussen.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.