Overskrift, Schmoverskrift

Så var det ute av systemet.

I kveld skal jeg i bursdagsfeiring til en jente jeg ikke kjenner. Har møtt henne, men det strekker seg ikke lenger enn det. Forrige gang jeg gjorde noe lignende var når jeg var i hæren og var hjemme på en friuke. Min totale sosiale omgangskrets de ukene besto av Iversen, så når han var invitert i bursdag til en jente i klassen klarte jeg å snike meg med. Denne jenta hadde en lillesøster som åpenbart syntes jeg var ganske kjekk. Enden på visa er at jeg (siden jeg var stasjonert i Oslo) endte opp med en godt voksen mobilregning og en antipati mot tenåringsjenter som ringer midt på natta for å fortelle at de kutter seg selv med kniv.

La oss håpe at det ikke blir et lignende resultat i kveld.

Mitt tema for dette innlegget er egentlig tilfeldigheter og hvordan tilsynelatende småting kan få ganske store konsekvenser. Det er alltid gøy å følge en hendelseskjede bakover i tid og se hva som ledet oss dit vi er i dag. Som nevnt hadde jeg friuker i hæren. Det er fordi jeg som idrettsassistent på Kolsås leir hadde turnus, annenhver uke av og på. Jeg skulle ikke egentlig hatt den jobben, da jeg kom til leiren ble jeg satt til å være vaktmester/søppeltømmer. Heldigvis fikk jeg vite om en ledig stilling som idrettsassistent via en skolekamerat fra Arendal som hadde blitt i-ass ved leiren etter at vi hadde vært på rekrutten sammen. Som eneste søker fikk jeg den stillingen. Grunnen til at kameraten min hadde blitt i-ass i første rekke (en veldig populær stilling) var fordi personen som fordelte stillingene var en gammel kamerat av storebroren til hans.

Så fordi jeg var heldig nok å komme på rekrutten med en kamerat som i sin tur igjen var såpass heldig at hans storebrors kamerat ga ham en god stilling gikk jeg fra å ha det som virket som verdens verste stilling i hæren til en ganske bra (men pokker så kjedelig) en.

Noen ganger henger verden sammen på en meget fin måte. Og det er vel det nærmeste jeg kommer en konklusjon med dette innlegget.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du glemte konklusjon 2: «Legg igjen kniven hjemme.»

Ha en verdig aften med bursdagsbarnet.

lol..digget overskfriften din.

Å være «i-ass» i militæret hørtes egentlig litt ekkelt ut… ;)

Huff, dei telefonsamtalane der.. Utan å spesifisere det vidare kan eg jo kort fortelle at eg hadde ei venninne som ikkje berre snakka om slikt, men besøkte meg på deltidjobben eit par gonger og prøvde å skjære seg med ei saks som låg godt tilgjengeleg. Det var visstnok morsomt.. eg synst det var litt slitsomt!

Så, ble det noe på deg? Venter oppfølgerinnlegg imorra.

Herlig å se at Ole presterer å skrive det ENE innlegget som besørger reklame om polske damer etter kun ett lite døgn med google-horeri.

Britt: Ingen skitten tankegang, takk. Den fikk jeg mer enn nok av i militæret.

Asbjørn: Ouch. Slikt er kjipe saker.

Kim: Siden jeg ikke var i seng før tolv tok jeg siste bane hjem og la meg.

Iversen: It’s a gift! :)

Litt tragisk, litt morsomt. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.