Tøffe tak på Tøyen

I blokka mi må man passe seg for tiden, det fikk vil utrykkelig forklart i et brev fra utleier her om dagen.

Omhyggelig adressert og sendt med Posten (Studentsamskibnaden i Oslo kan godt få et lynkurs i økonomisk styring for dummies, virker det som – det må da være dyrere å først håndskrive brev til nærmere hundre leiligheter, kjøpe frimerker og sende fra postkontor enn å bare fotokopiere opp en haug med ark og la husvert legge i kassene våre? (kult med eviglange paranteser, enda kulere med parantes i parantesen)) kom sjokkbeskjeden:

Vi er infisert av ungdom.

Du leste riktig. Ungdom. Noen kaller dem tenåringer. De lurer seg inn i blokka med sleipe triks, og de gjør det ikke bare for å slippe unna vinterkulda. Å, nei. De skal til branntrappa vår. Trygt installert under vindeltrappa bak den tunge døra (jeg siterer brevet nå) «røyker de hasj og drikker rusbrus». Gud bevare!

Heldigvis patruljerer vaktmesteren området to ganger daglig for å «rydde opp flasker og sneiper».

For øvrig sliter vi visst med faraomaur også. Jeg har ikke sett dem heller, men vi har fått brev fra SiO. Da må det være sant.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tenk deg faraomaur, dopet på hasj og rusbrus, da! I branntrappa!

Ja, jeg innrømmer det med en gang. Jeg syns brevene var hysterisk morsomme. :D De er formulert på en måte som lukter svovel og atomkrig, og sånt er alltid stas.

Shit! Ikke si at du har fått UNGDOM, vel…. DET er alvorlige saker. Disse sleipe lømlene som alltid skal bråke og styre… ja godt dere har vaktmester…

Forresten minte hele brevet meg om en tegneserie hvor Jorda drar til Dr. Gud og får beskjeden: «Dårlige nyheter, du har fått mennesker» dere,

Djeez, om du kommer over en kur mot UNGDOM, så får du hyle ut altså! ;)

Jeg tror jeg har en kur. Tung engelsk faglitteratur. Etter at jeg har lest en del av det i det siste føler jeg meg gammel og sliten. Altså må det være en bra kur eller vaksine mot ungdomsskapen

Haha, Rambukk! Ungdommen nå til dags altså.

Iversen, har du selv observert krapylene, eller? Altså både maur og *grøss* hasjrøykende og rusbrusdrikkende ungdom?

Åsmund: Haha, den tegneserieruta tenkte jeg også på da jeg fikk skrivet. :D Mener den sto i et LGV, men husker ikke hvilken tegner som hadde begått mesterverket.

Shamini: André har jo løsningen, ser jeg. Perfekt! Jeg skal legge ut noen gamle pensumbøker fra engelskstudiene og se hva som skjer.

Isk: Vel, jeg har sett tre maur siden vi flyttet inn for halvannet år siden, men det er verre med ungdommen. De gjemmer seg jo i branntrappa! Vi har to trapper, og vi som ikke hasjer og rusbruser bruker den som er designet for mennesker. Men jeg har sett vaktmestere med veldig røde neser og skjev gange.

Hvis problemet blir stort nok kan du kanskje søke om fellingstillatelse?

Haha! *fnis* Dette var så morsomt at jeg ikke vet hva jeg skal skrive: Fjortis-innvasjon neste?

Hahaha! Her er vi bare infisert av mindre intelligente naboer. Som kan være vel så gale, vel å merke.

Vi hadde Ungdom i blokka i fjor. Jeg tror vi klarte å bli kvitt dem ved hjelp av underskriftskampanjer. Kanskje det hjelper på mauren også?

*pft* Ungdom?! Det er da ingenting — i Tøyen-gården hvor jeg bor har vi homoer! Opptil fleire av dem, til og med.

Hvis dette får utvikle seg, hvem vet hva som da vil skje?

Ett av tre:
a) De blir bare flere og flere (formerer seg kanskje der i trappa?)
b) Blir yngre? (Gud forby! Barn og brus er aldri bra.)
c) Blir eldre? Tja. Kanskje det til og med skjer av seg selv?

Siri: Det er den beste ideen jeg har hørt på lenge.

Elisabeth & Rikke: Ifølge notatet er ungdomsgjengen 13-15. Skummel årsklasse. Ingen av dem er naboer heller, visstnok. De kommer valfartende fra Bestum.

Sonja: Underskriftskampanjer? Alle i blokka skrev under på at kidsa var uønsket – også respekterte de det? Du MÅ bo i et pent strøk. Disse her er jo høye på rusbrus og hasj og alt muligrart! :D

Tiram: Sånne har heldigvis ikke vi.

RAdiohode: Eller kanskje vi kan vitne vigilantevirksomhet? Alenemødre som jager ungdom med stekepanner og basmatiris høres skummelt ut.

Great idea!

«Den rustne stekepannes liga»
«Rismødre som gir ris»
«Risen rasker oppetter trappen»

Det er slike brev som får oss til å føle oss så.. så.. ønsket!

Våre Ungdommer var så frekke at de faktisk flyttet inn i blokka. Dette http://ovelses.blogg.no/051206151143_mykpuffende_politisk_innlegg.html
er faktisk alt jeg vet om saken. Og jeg tror de er borte nå.

(jeg er veldig usikker på om det er god bloggskikk å lage linker til egen blogg i kommentarer hos andre. Hvis jeg har brutt noen uskrevne regler nå, så ber jeg ydmykst om unnskyldning.)

Ivers: Det er Frode Ø. som sto bak den tegneserien…

Åsmund: Ah, da er det Rutetid?

Kidsa nå til dags.

[…] dem på fersk gjerning, så å si. Det var Storrusten som fikk den tvilsomme æren av å avsløre hasjrøykende ungdom  i branntrappa på lørdagskvelden, hvorpå man (les: Iversen) valfartet til branndøra for å […]

[…] bare røyker dem hasj og drikker rusbrus, […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.