Bra, VG!

IdiotisknyhetDette er nyheter slik vi liker dem.

Kan idiotnyheter som denne være grunnen til at avisene hypet opp bloggere back in the days? I så fall må jeg ha misforstått hele greia, og det er jo ganske flaut. Dumme meg trodde målet var at blogger skulle opp på nyhetsformidleres nivå, ikke omvendt.

My bad, altså.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Vg er jo en søpleavis, og har vært det lenge. Akkurat som Dagbladet.

BTW, skal si du er på hugg med postinga om dagen…

Ha ha! Det der er en skikkelig god nyhet… Også så irriterende som det er med sånne «nyheter»!

Da jeg gikk på journalisthøyskolen lærte vi om noe som kalles nyhetskriteriene, eller rett og slett AVIS, og de er:

Aktualitet – men hvor aktuelt det egentlig at en VG-journalist har snublet over en idiot-nettside?
Vesentlighet – Jadda.
Identifikasjon – Jeg identifiserer meg selvsagt enormt med begge disse menneskene, siden jeg også… eh… ja… jeg vet ikke? Har jeg egentlig noen ting til felles med noen av dem? Verdens mest sexy kvinne er jeg definitivt ikke.
Sensasjon – Oi! Vi fikk så og så mange prosent når vi lekte oss med den dumme nettsiden vi fant. Sensasjonelt!

Så får vi se om jeg får sommerjobben jeg søkte i VG. Jeg tviler ;).

Dette var spennende. Give me some more.

Men dette er da vel aktuelt? Marion er jo i støtet som aldri før og det er i hvertfall aktuelt for meg å sjekke ut bilder av henne og selvfølgelig dobbeltgjengerne hennes.

Jeg synes også det er vesentlig hvor mange som evt. ligner på Marion om ikke annet så for å føre statistikk over dette.

Jeg tror mange unge piker (9-13)kan identifisere seg med måten Marion tenker på. Dette kommer som regel delvis til uttrykk i intervjuer, og jeg savner kanskje et sådant i denne artikkelen. (ja, der kom et aldri så lite minus da)

Sensasjonen ligger og venter for den som fordyper seg litt og i dette tilfellet er jo sensasjonen at disse to ikke ligner særlig på hverandre i det hele tatt. Morsomt poeng av VG der altså.

Kort summert så er det litt for alle i denne artikkelen. Det er følgelig:

: Aktuelt
: Vesentlig
: Identifiserbart og
: Sensasjonelt

Enig med deg, Ivers. Dessverre er det jo sånn at vi får de mediene vi ber om. Når «folk flest» kjøper VG, så gir vi dem støtte til at de kan fortsette sin redaksjonelle linje. Tydeligvis da MED bilder av Marion og Angelina og tullete saker om dem.

Jeg har heldigvis ikke kjøpt vg siden den gangen det var fargebilde av meg over to sider. Og det er jo en stund siden nå. *glorie synes over radiohode*

Jeg tror rett og slett avisene har gitt opp. De orker ikke mer og er utbrente.
Å produsere søppel samtidig som de hyper opp blogging er deres måte å få noen til å ta over deres rolle i samfunnet på så de selv kan legge seg under dyna og spise pizza og se film…

For det første så kan da virkelig ikke det der klassifiseres som en «nyhet». For det andre ligner de jo ikke, what so ever! Og for det tredje, så burde Jolie saksøke både VG og Ravn for det stuntet der. :P

Skremmende..

Det mest skremmende er at jeg gikk fem på og måtte finne ut hvem jeg (ikke) ligner på… ;)

Lookalikes?…

100% Tiqui70% Kristen Bell64% Arnold Vosloo63% Nicko Mcbrain56% Kim Cattrall54% Gladys Knight54% Cat Deeley53% Sally Field52% Hu Jintao51% Serge Gainsbourg50% Rita Hayworth.Not all lookalikes are equally flattering. The two most flattering are Kristen …

VG har oppdaget MyHeritage et par månender etter alle andre? Ikke verst. Har ikke så mye tillit til den, egentlig, da den mener jeg ligner på Stalin.

MyHeritage, som jeg skrev om den 18. oktober, 2006, mente at jeg lignet på både Joaquin Phoenix og han derre yngste Hanson-broren.. så jeg kan ikke si at jeg har spesielt stor tillit til den jeg heller. :P

Jøss, det var litt av en respons. Jeg ser vi alle er enige, utenom noen få bøllefrø, så jeg er happy.

Jeg skulle noen ganger ønske at VG kun befattet seg med slikt, slik at vi alle kunne slippe unna deres versjon av..vel, nyheter…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.