Ch-ch-ch-changes 2

Ting skjer, og nå er litt av hvert forandret på her iløpet av de siste dagene. Det er på tide med en liten rapport angående endringene. Feedback kan postes i kommentarfeltet.

Som sagt setter jeg stor pris på tilbakemeldinger, det er bare å si fra om du savner noe, hater noe eller bare vil fortelle meg om hva du spiste til middag i går.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ser på akismet staten din at du ennå har litt igjen før du tar innpå Baard over på Kaffepause.net ;) Skjønner ikke hvor den gutten får alt av spam fra…

Ellers var det en del fine oppdateringer

Personlig fjernet jeg kudos fra siden min nå nettopp, var ingen som ga, og jeg følte meg for rar hvis jeg skulle gi selv.

Har bestillt et par tskjorter fra spreadshirt (sitter faktisk med en av de på meg nå) og det er en fin tjeneste, grei og rask levering og greier.
Lo godt av den svindyre ;)

Fortell mer om Kudos, da vel! Hilsen nysgjerrig

Biff. Med bakte poteter, bearnaise og tomatsalat.

Jeg kjenner jeg ble litt bitter nesten. På meg selv. Jeg jobber SÅ hardt med alle endringene jeg skal utføre i bloggen min, serru, sånn i hodet. Å gjøre det, Ivers… Jeg bøyer meg i hybelkaniner og pottis-rester.

I går spiste jeg spaghetti og kjøttdeig til middag.

Når det er sagt har jeg det litt på samme måte som Anett. Jeg har også planer for bloggen, men siden jeg ikke er så godt kjent med WP blir det nedprioritert.
(Jeg har faktisk prøvd å legge inn noen plugins, men da forsvinner bloggen fra vevens overflate og kommer ikke tilbake før jeg tar de bort igjen. -Riktig så festlig.)

Mangler du ikke en ch i overskriften da? Sangen går slik: ch ch ch ch changes eller?

*jeg må være utbrent*

Lekkert arkiv, Iversen. Bærre lækkert!

André: Hm, Kudos-effekten har vært ganske fin i dag for min del, jeg la ut serielista for å sjekke funksjonen. Vi får se hvor lenge den blir der, den er ikke så påtrengende. Baard har nok et skummelt dobbeltliv.

Radiohode: Tja, det er nok enklere å sjekkke http://www.kudos.no selv, såvidt jeg har forstått er det en side hvor brukere legger opp sine tips til lesbare ting på nett – et slags brukerstyrt Sonitus med karakterer, kanskje?

Anett & Røvis: Jeg bare faker, disse forandringene er enkle som fy. Jeg tenkte da jeg publiserte at folk med peiling sikkert bare ville snøfte av dette vaseinnlegget.

Habben: Mulig det, men ingen klagde forrige gang. :D

Iskwew: Ja, likeså du!

Meget nydelig med filmlogg og kjøpe-greia! :-)

snøfter

Det derre nettet ække så innmari farli’ ass!…

Takk til Iversen for å ha stimulert meg til å oppsøke selveste kudosfenomenet. IT er ikke så spennende i seg selv, men det finnes unntak: Sjekk hva som skjer om du er naiv nok til å laste ned alt du finner og ikke beskytt…

[…] Takk til Iversen for å ha stimulert meg til å oppsøke selveste kudosfenomenet. IT er ikke så spennende i seg selv, men det finnes unntak: Sjekk hva som skjer om du er naiv nok til å laste ned alt du finner og ikke beskytte teknologien din spesielt bra. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.