Dagen derpå

I ei uke har jeg lurt på hva leserne egentlig driver med på fredagskvelden, og etter nesten 90 stemmer føler jeg at det er lov å forme et inntrykk. Dessverre er inntrykket at leserne stort sett er onanister og/eller øldrikkere, med andre ord et tverrsnitt av folket ellers.

Det var et par som hevet stemmen og mente at det manglet valgmuligheter både her og der, blant annet sosiale greier som dans og hyggekvelder med familien. Disse sorterer (som jeg regner med at folk forstod etterhvert) under alternativet «Axis & Allies», altså nerderier. I noen tilfeller vil sannsynligvis familiekvelder være synonymt med «øl, øl og meeere øl», men slike triste kapitler snakker vi ikke om her siden vi sikter oss inn på å være trivelig lesestoff. For øvrig kan det nevnes at Iversen sjøl, han bruker så å si hver fredagskveld på å jobbe. Når jeg tenker etter manglet det vel et alternativ eller to likevel, da. Pokker!

Nok en gang har mine elskede lesere lidd seg gjennom en uke med kjip avstemning, og nå syns jeg egentlig det får holde. Herved presenteres det dere har venta på; en tvers gjennom beinkul avstemning med bilder (Not to worry, Batman får være med neste gang).

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg var også på jobb da jeg leste den posten første gang, en fredagskveld. Og jeg tror jeg har jobba hver fredagskveld den siste måneden. Men jeg gjør egentlig ikke det til vanlig. Derfor må jeg nok passere som onanist jeg også….

Bond, du liksom. Bånn! James Bånn!

Jeg stemte ikke i den pollen, men jeg føler likevel at du har ganske grei oversikt over hva jeg gjorde en vanlig fredagskveld…

Brage: Ærlighet er en dyd. Bra!

Maren: Du er bare femten, var det så?

Kristin: Ja, nesten FOR god oversikt, egentlig..

Dersom man skulle befinne seg hjemme en fredagskveld så er det ikke særlig mye annet enn onanering å ta seg til enyveis… Har du sett tv-programmet på fredager? Åiåiåi, jeg prøvde meg på tv-titting i går kveld. Det gikk skeis.

Jeg stemte heller ikke i forrige poll. Jeg var en av de som ikke fant et passende alternativ, og føler ikke at jeg kan passere som nerd heller…

Men når det gjelder Bond; hvor mange av filmene må man ha sett for å ha stemmerett…?

Rikke: Jeg gjør herved mitt beste for å ikke skitne til kommentarfeltet ytterligere. :)

Røvis: Tja, det er jo av en eller annen grunn ikke alle som har sett hele hurven (trist), så man får vel være fleksibel. Om du har sett minst to Bonds i aksjon og foretrekker den ene syns jeg det holder. Eller, om du ikke har sett noen – men syns at Brosnan er kulest i klassen… Da får du vel stemme på ham.

Selv har jeg selvsagt avlagt min stemme til Tim Dalton, men regner med at Craig frelser meg totalt i neste film.

Ivers: Jepp- og en dag er det utallige versjoner av meg som styrer verden. No Bond then, ho-no, preciousssss!

Maren: Hundre spenn på at jeg er mektigere enn deg om tyve år.

Deal!

Ivers: Høhø, godt gjort. For den der kunne du dradd langt

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.