Oppgradert

Nå har jeg også slengt meg på oppgraderingstoget, og Iversen Revisited har tatt steget fra WordPress 2.0.4 til 2.1. Det var dritskummelt, og jeg håper det er lenge til neste oppgradering.

Now go on living your lives, that was all.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det var ikke mye skummelt :o))

Jo, det var kjempeskummelt. Sålangt har jeg også lagt merke til et par greier som ikke er norske lengre. February, my ass. Må ha norsk WP, tror jeg. Ble så godt vant til den.

Jeg har merket et par forandringer her og der etter oppgraderingen selv som jeg ikke nødvendigvis setter pris. Først og fremst oppfører ikke admin seg helt som den skal hos meg. Ellers er det noen endringer som må til i noen filer med tanke på språk ja.

Neida, det må du vel ikke. Du må ha en locale fil på norsk. Jeg laget en slik da jeg byttet template.

XmasB: Ja, litt tøys her og der har jeg lagt merke til i kveld. Det går seg vel til.

Iskwew: Snakk norsk, og gjør det på MSN. :)

Takke meg til forhåndsdefinert template.

Skakke ha no’ nerderi her i gården!

Maren: Dette har ikke så mye med selve templaten å gjøre, slikt klarer jeg selv. Det er superkompliserte greier som helerestenavstyret jeg liker at Isk hjelper med. :D

Har tenkt på å slenge meg på bølga sjølv, men har utsatt det litt. Tok backup av alt her ein dag, men turte ikkje gå vidare. Skummelt, gjett om!

Uansett/åkkesåm: En vanvittig spennende post… :-)

Asbjørn: Det er bare å vente, dette er fryktelig greier.

Radiohode: Gjørrunarr?

Det blir nok ikke så skummelt ved neste oppgradering da det blir i samme serie, slik at det bare er å laste opp nye filer og så kjøre upgrade scriptet. – Mark Jaquith, en av utviklerne, har desuten lovt å legge ut pakker med bare endrede filer utover.

Aaaaangst! Må/burde jeg oppgradere jeg også? (Si nei)

Kristin: Det likte jeg godt å høre.

Røvis: Neida, du klarer deg bra uten også. Men 2.1 har noen fordeler jeg ikke leste om først, blant annet er det mye enklere å velge hvordan du vil vise bildene du laster opp. Fordel. Stor.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.