Kunden har sjelden rett

Det er altså ikke «dårlig service» av en videosjappe å å nekte deg kreditt på en haug med varer bare fordi du har glemt lommeboka di med både penger og ID. Det kalles å drive forretning, kjøtthue.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

That’s right! Kunden har meeeget sjelden rett!

Jeg glemmer kortet mitt rett som det er (man handler på internet, og kortet blir liggende igjen foran pc’n), men det kunne ikke falt meg inn å be om å få med meg varene uten å betale for dem. Maj Britt Andersen hadde rett: folk er så rare.

Før jeg fikk utstedt mitt første bankkort, og jeg var helt avhengig av kontanter, hendte det jo at jeg gikk tom for penger.

Jeg husker at jeg ihvertfall en gang deponerte armbåndsuret mitt hos frisøren, mens jeg gikk til banken for å ta ut penger.

Leif: Du preker til koret, mann!

Sonja: Enig. Jeg kunne nok gjort et røverforsøk på å spørre pent om å betale en video ved levering, siden man tross alt har bokført det man trenger for å forfølge en eventuell sak – men uten å kunne bevise hvem jeg er, på toppen av det hele, da hadde jeg virkelig ikke forventet positivt svar, og følgelig heller ikke blitt gretten. Min feil.

Trygve (neida, han er ikke mer enn i midten av tyveåra, folkens): Frisører er mye greiere sånnsett. Også er det jo en vesensforskjell her. :)

Vi har noen av dem hos oss også. Uten legitimasjon, uten dokumentasjon, uten penger, de husker ikke engang koden så jeg kan sjekke opplysningene deres på nettet og så blir de sure hvis de ikke får trene gratis? Dåååårlig service, ass! ;)

Elendig sørvis altså….. ;O)

Det er heller ikke dårlig service å ikke gidde å servere kakao, kaffe mocca, latte med hasselnøttsirup, chailatte og grønn te. Det er bare sunn fornuft. Akk, hvor jeg liker arbeidsplassen min=D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.