Etterpåklokskap

Ved nærmere ettertanke kan jeg vel gå med på at det var litt ufint av meg å pushe «the Aristocrats» på de to damene i sekstiåra som egentlig var ute etter «the Producers» på fredagskvelden. Et par minutters verbal overhøvling er likevel ikke på langt nær nok til å forhindre meg i å prøve igjen neste gang jeg får muligheten. Og gangen etter det.


Sarah Silverman forteller «the aristocrats» – på en måte...

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hehe! Gi dem inn, de gamlissene med blått hår. Men Ivers: Du skal skrive om fingre og sånn du, ikke om dette her! Get on with it!

jeg tror jeg foretrekker the aristocats.

Haha! Du og gutta i Clerks er vel videosjappebetjenetene fra helvete. :D

Radiohode: Jeg tenker og tenker, men står litt i stampe. Det blir nok en årnings på det, ellers får jeg gjøre som sist. :p

Rutha: Jeg likte the aristocRats. Selv om jeg egentlig ikke holder ut sånn munnbruk. Banning tackler jeg greit, men kroppshumor er vanligvis ikke min kopp te.

Jacob: Hehh, det tar jeg som en kompliment! Jeg er veldig god til å avbefale filmer, men å anbefale er det verre med.

Hehe jeg ble nektet å leie en film på en videoshappe en gang. Han fyren i kassen hadde sett den dagen før og sa at han nektet å leie den til meg.

Jeg har nektet å låne bort en film engang. Min familie er i besittelse av såpass mange filmer, at vi er gatas utleiesentral, og en dag kom nabobarna innom og skulle låne. De ville låne min søsters High School Musical (hun har vanligvis ikke så råtten filmsmak), og jeg nektet dem å låne den, fordi den var så dårlig. De endte opp med å ta med seg Karate Kid hjem.

André: JEg har aldri blånekta noen å leie noe, men det hender ofte at jeg spør kunden om vedkommende er sikker på dette, for så å forklare hvor ellevilt valget suger. Vanligvis bytter de film da.

Jannicke: Jeg har ikke sett HSM, men det var sikkert bra gjort av deg. Karate Kid har jeg egentlig ikke spesielt sansen for, men den er artig å parodiere da.

Alle MÅ ha sett Karate Kid minst en gang (jeg innrømmer å ha sett II og III også), men HMS suger! Jeg var villig til å se på den med søsteren min én gang fordi hovedpersonen spilte en ung versjon av Simon i Firefly episoden Safe. Jepp, 3 minutter på Firefly er nok til å få meg til å se en sugen film med skuespilleren. Jeg tørr ikke nevne de filmene jeg har sett fordi Adam «Jayne» Baldwin (ikke en Baldwin bror) har spilt i dem. Det holder å si at de kun er tilgjengelige på ebay på VHS.

Strengt tatt er vel The Producers med sine Hitler-hyllester og svenske Ulla-tulla litt for sterk kost for gamle damer, så du gjorde dem nok en tjeneste der, Iversen. (Jeg må likevel innrømme at jeg digger Will Ferrel i rollen som Franz Liebkind.) Men om de kom ut med en film som var mer egnet for dem, er vel noe mer usikkert…

Sarah Silverman er så bra hun! Hun hadde jeg giftet meg med tvert.

Brille: Jeg syns the Producers var beinkjip, så personlig var jeg glad på flere plan. Kunden har sjelden rett.

Kent: Dæng straight!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.