En mulighet du ikke kan si nei til

Fort!

Har noen søttifem tusen britiske pund jeg kan få låne?

nanananananabatmobiiiiil

Tre andre innlegg som kan ligne:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Et sek så skal jeg sjekke…

Beklager, jeg hadde bare 150000 romanske gærninger… ca 100 kr

Jeg har noen reserve-Reais – det er jo en start.

Jeg har faktisk en fempundsseddel hengende på kjøleskapet! Spytter den i hvis jeg får eie 1/15000…

Hei Ivers! Er du klar over hvor innihampen kald den kjerra er? Det ække no’n vinterbil det der, vettu!

Tror jeg har noen tomflasker liggende..

Jeg har pengene. Send meg ditt kontonummer, fødselsnummer og kredittkortnummer, så skal pengene være overført i løpet av natta.

Nei, det er bare en ting du kan gjøre: Begynne å selge deg selv til alle damene som (pleier, merkelig nok ikke overveiende mange her) kommenterer til deg! Feilfri plan, merker jeg.

Ellers kan du ta taktikken til flaskesamle-damen som henger i strøket her: Ta på deg en skummel hatt, og ta ALLE flaskene du kan finne. En halvfull, eventuelt full som noen holder på med å åpne, bør ikke stoppe deg. (Det var i allefall det som skjedde med meg.)

Lykke til!

Jeg kan videresende en mail fra Nigeria hvor du for bare en liten neve dollar kan legge lankene dine på en betraktelig større sum. Jeg har så mange av disse tilbudene og er bare glad for å kunne bidra til en god sak… :-)

Knut Stian: Gjerrigknark!

Iskwew: Ja, alle monner drar.

Prinsesse Lea: Skal du ha dette skriftlig? :D

Radiohode: Jeg kjører bare automobil om sommern, det går bra.

Rambukk: Send dem hitover.

Leif og VamPus (odd couple): Dere er fantastiske! E-postadressen min ligger på presentasjonssiden, hurry hurry!

Dyveke: Da blir Madammen skikkelig gretten, tror jeg. Hun er litt eiesyk. Disse flaskesamlerne er alltid myteomspunne, han vi så hver dag på ungdomsskolen skulle visstnok sanke nok penger iløpet av et år til å tilbringe hver eneste vinterferie på Rivieraen. Liksom.

At jeg nevnes i samme åndedrag/bloggdrag som Vampus må jo sees på som en ære, og det passer jo spesielt bra siden vi begge er like mørkeblå/lysebrune. Hammurabi ødela alt.

Hadde jeg hatt pengene hadde jeg brukt dem på den bilen selv. Sorry, men den var for tøff til noe annet! Følger drakten med?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.