Kjipeland

Det er så vanvittig bånn å eksperimentere med nytt bloggutseende i åtte timer, bare for å ende opp med at det man allerede bruker er like greit å beholde.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hehe, jeg vet, Ivers. Jeg satt i grunnen bare og grunnet på det, leeeenge. Til jeg fant ut at man tar det en annen dag. I morra, i morra…

jeg orker ikke tenkte på det engang.

Det brukte jeg mye tid på i starten også, gitt! Og nå har jeg brukt tid på det på myspace, men etter to timer ble jeg lei. Tar det en annen gang…..

Kan du ikke heller gjøre noe med at du har tidenes kjipeste poll til høyre?
Dessuten synes jeg det er festlig at Ole har både det lengste, og det korteste innlegget her på bloggen. Er det snart noen rekorder han ikke har?

Jeg sliter og strever med å finne et som bruker widgets :o/ Så lange ringe suksess. Enten liker jeg dem ikke, eller så virker de ikke :o|

«If it isn’t broken, don’t fix it»
«Why change a winning team?»
Jeg har mange sånne ordtak på post-it lapper hengende på skjermen:P

Skal jeg være ærlig så er høyre menykolonne et par hakk vassere enn venstre.

Jeg ble fort fornøyd med utseendet på bloggen min ihvertfall… men hvor lenge det varer – se det er et annet spørsmål :O)

Alle kommentarer om at du har for mye fritid burde vel være overflødige.

@Iskwew: Det vil være meg en ære å widgetize et tema for deg. Dessuten vil det ikke ta mange minuttene heller. Jeg anslår fem. Pluss e-posting av filene. Send meg en e-post på iskwew[bindestrek]thomas[snabel-a]hemmeligadresse[punktum]com hvis interessert.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.