Eliten har stemt

Avstemninga «Tilhører du eliten» (finnes i avstemningsarkivet) er avsluttet. Resultatene var usedvanlig kjedelige.

125 stemmer ble avlagt, og 56 av dere ante ikke hvilken elite jeg snakket om. Like greit, siden jeg egentlig tenkte at man kunne bestemme det selv. Mitt håp var at ALLE skulle svare «ja, jeg tilhører eliten», men den gang ei. Her er det mye dårlig selvfølelse på gang. 34 svarte nemlig blankt nei. Triste greier. Resten, 35 stykker, mente at de tilhørte eliten. Sett i lys av at såpass mange ikke ville vedkjenne seg elitestatus fremstår jo disse 35 som noe selvsentrerte og brautende, det var naturligvis ikke meninga.

For det er klart dere skulle svart «ja» alle sammen, dere som stemmer og kommenterer ER eliten her på Iversen Revisited. Lurkere får ha meg unnskyldt.

Ny avstemning er som dere ser på plass, denne gangen lurer jeg på hvor i verden dere befinner dere. Bor du i Norge kan du spesifisere ditt hjemfylke, for de få av dere som bor i utlendighet står valgene mellom Utlandet og EU. Jeg vurderte å ta med FrP-land, men det kan jo hende de også klarer å plassere seg selv om de ikke finner Solkysten på lista. Lykke til, dere vil nok trenge det.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Men jeg bor tooo steder. Da må jeg stemme to ganger, en på hver. Så det så.

Akershus, beibi;D

Elitismen er oppskrytt!

Men nå har vi jo konkludert med hvem den nye eliten er.

Artig at ingen har blogget om den store «festen», da… (har ikke sjekka tine i det siste, men)

Rutha: Nåvel. Jeg bor der jeg sover mest, det er en fin målestokk.

Maren: Burde kanskje hatt en egen Bærum-mulighet?

Iskwew: Jeg liker faktisk min versjon bedre. Den eliten er ikke oppskrytt, ihvertfall, den er knall!

Åsmund: Jooo… Jaaaaa….. Men det er hemmelig inntil videre. :D Jeg og Kristin konkluderte med at festlighetene ikke var noe å skrive om, for da kommer bare Anja og tar oss.

Ofte under mine studiereiser, blir det spurt om alle gruppens medlemmer er tilstede.

«Er alle her?»

Til hvilket man kun kan svare: «Alle som er av betydning, er tilstede.»

For man er der jo selv.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.