Staben utvides

Notér ned datoen. Den tyvende januar 2007 økte vi mengden ansatte her på Iversen Revisited med hele 50%!

sinnasiriNyanskaffelsen er av feminin overbevisning og vil inntre som vårt helt egne orakel. I kategorien «Siri svarer» vil Siri (det er altså det hun heter) øse fra sitt overflødighetshorn av kunnskap og livserfaring, allerede iløpet av dagen vil første installasjon være på plass. Håper vi. Kanskje.

Om du kunne tenke deg å få svar på noe du lenge har lurt på anbefaler jeg å stille spørsmålet ditt i kommentarfeltet, eller om du vil være anonym kan du sende det til bloggbestyrer Iversen. Siri er et usedvanlig barskt kvinnemenneske som gladelig svarer på det aller meste.

Velkommen skal hun være!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Oi, det blir spennende!
Gratulerer med familieforøkelsen, og velkommen til Siri.

Velkommen til Siri! Dette blir spennende!

Jøss. Det blir jo rene fabrikken, dette. Velkommen til Siri, altså!

Trenger dere folk til å stå i kantina eller noe sånt, så si bare fra.

Jeg har et spørsmål som jeg egentlig hadde tenkt å sende inn til illustrert vitenskap, men nå trenger jeg ikke det.
Så altså Siri. Her kommer det.
Hvorfor «knirker» kram snø når du tråkker på den?
Og jeg vil ha et mer uttdypende svar enn at du presser den sammen og da lager den sånn lyd.

Hvorfor blir navleloen mørk uansett hvilken farge det er på klærne jeg har på meg?

Siri: Hvorfor mister man simultan-kapasiteten (altså evne til multitasking) nettopp når man har så mye å gjøre at man definitivt trenger det mest?

Siri: Hva klager egentlig jødene over ved klagemuren? Jeg forventer meg et velfundert svar fra såvel religiøst som antropologisk perspektiv.

Siri: Hvorfor har tysk herrealpint hatt så negativ utviklng siden armin bittner?

og forresten, siri: hvorfor er ikke miljøvernministeren vår jøde? hvorfor misbruker man muligheten til å bli presentert på følgende måte: «Proudly Presenting Jo Benkow, The Man Who Puts the Jøde in Miljødepartementet»?

Er man anonym når man sender en e-post til Iversen med spørsmål? Da blir jo emailadresen røpet. Hvis man bare skriver en kommentar, men uten å fylle inn navn osv, så er man vel mer anonym?

Eller er det et krav om at identifisering må skje et eller annet sted for at spørsmålet skal bli besvart?

Esquil: Hoho den siste der var fantastisk :D

Anonym: For alle andre, så. Jeg holder jo kjeft. Men nei, strengt tatt er man vel ikke anonym. Du har helt rett i at det er lurere å spørre i kommentarfeltet om anonymitet er viktig. :)

Det var nok meningen at Siri skulle svare på det spørsmålet fra anonym, men nå ødela jo du alt sammen Iversen. Usj.

Vi elsker Siri – det er ingen tvil ;)

Kjære Siri, ettersom alder, tyngdekraft og en usunn livsstil har satt sine spor, har jeg fått en ny kroppsdel. I følge min elskede er dette helt normalt, han har sett det på mange (på stranda, sier han), men man lyver jo for den man elsker. Du vet at jeg har dobbelthake. Nå har det samme skjedd med rumpa mi. Så da blir spørsmålet: skal den nye kroppsdelen hete dobbeltrumpe eller rumpelapp? Rumpelapp høres rart og hengete ut, så det passer vel på en måte, mens dobbeltrumpe… Det høres vel digert ut? Til forskjell fra dine innlegg kommer det ikke noen bilder til å illustrere dette, skulle bare mangle, men kom gjerne med et nytt navneforslag, om du har noe som er bedre. Som du forstår har jeg tenkt mye på dette, og håper på et svar før Erlend kommer til Heia, for da er du jo opptatt. Og du – det er lov å komme på besøk av og til!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.