Dilemma

Kjøttkaker er vanskelige greier. Som kjent lager jeg Norges fjerde beste kjøttkaker (men er til gjengjeld Norges beste kyllingsteker), men jeg er alltid usikker på veien jeg går.

Egg eller ikke egg.

På den ene siden har vi herlig konsistens og faste kaker (jeg liker ikke kjøttkaker for luftige), på den andre har man den milde eggesmaken. Ekstremt mild, men såvidt tilstedeværende. Jeg liker ikke smaken av egg.

En nøtt.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Blåser i kjøttkakene, hvordan ble brekkbønnestuinga eller hva det var?

Snittebønnestuinga ble ypperlig. Ingenting å klage på derigården.

Håpet med denne er at noen med peiling skal tipse om en bedre binder enn egg.

Du kjenner ikke eggsmaken hvis du krydrer kjøttbollene. Regner med at du sa du lagde de fjerd beste kjøttkakene i Norge fordi faren min lager de beste. Kan kanskje komme med oppskriften senere i dag.

Joda. Om man ikke liker egg er det klin umulig å fjerne smaken. Basta.

Tull. Bare ikke ha i for mye egg. Ett egg per pakke kjøttdeig er nok. Og ca 2 dl melk. Yay!
Hva har du vanligvis i kjøttkakene dine?

Kast eggene ned på folk fra balkongen din og lag deg ei skikkelig pizza i stedet!

Jeg ville infiltrert veganermiljøet. En kompis av meg er veganer og bruker MYE tid på mat (ingenting kan kjøpes ferdig og alt animalsk protein er forbudt, inkludert egg- og melkeprodukter). Nå lager ikke han så mye kjøttkaker, men vedder på at den der typen folk kjenner til andre binder enn egg.

Sancti: Jeg røper da ikke oppskriften. Det ville blitt for pinlig, da hadde jo alle forstått at kjøttkakene mine ikke er spesielle.

Sam: Det der tror jeg er ukas beste kommentar. :D

Nicolas: Ja, veganere… Artig rase! Jeg skal høre med den ene veganeren jeg kjenner, med mindre han har vandra heden av underernæring siden sist.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.